promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bochkor Gábor több ezer hallgató előtt alázta meg Tóth Gabit, ennyire talán még soha nem álltak bele az énekesnőbe
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most túl messzire ment az alázás, ez biztos, hogy kiborítja majd Tóth Gabit.

Azt már megszokhattuk, hogy a reggeli rádióműsorokban egészen szokatlan témákat érintenek a műsorvezetők. Általában egy-egy aktuális esemény köré építik fel a saját gondolataikat, ez pedig néha igen szórakoztató és nagyívű beszélgetéseket eredményez, amik egy idő után messzire is elkanyarodhatnak az eredeti felvetésről. Ez történt most is, amikor a csecsen elnök egy egészen szokatlan intézkedését tárgyalta ki a stúdióban Bochkor Gábor a Retro Rádió adásában. A vezető egy törvényben megtiltotta azt, hogy a rádiók túl gyors dallamú, feszes tempójú dalokat játszanak. Megszokhattuk már országok vezetőinek furcsa döntését és bár eddig Észak-Korea járt élen ezekben, ez a törvény is dobogósnak tűnik a furcsa intézkedések listáján.

Bochkor Gábornak nem is kellett több: megkérte a hallgatóit, hogy szavazzák meg, ki az, akit száműznének az éterből és lehetőleg soha többet nem hallgatnák meg a dalait. Még azt is belengete hűséges rajongóiknak, hogy amennyiben konszenzusos eredmény születik, akkor igyekszik azt a csatorna vezetősége felé továbbítani.

A hallgatók pedig reagáltak. Külön kiemelték az egyik legnépszerűbb, kicsit valóban szirupos ám szerintem szerethető dalt: az Emberektől a Mama című alkotást, mellyel a műsorvezető egyet is értett. Többen örültek volna, ha nem kell ByeAlex nótáit hallgatni, ezzel azonban nem értettek egyet a műsorvezetők, Bochkor Gábor munkatársa is felháborodott, mint elmondta, ő kifejezetten kedveli Alex munkásságát.

Dobogós helyezést ért el a hallgatói antipátia listáján Pápaj Joci is, akinek Bochkor egyetlen dalát ismerte, ezt nyikorgáshoz hasonlította, majd félvállról megjegyezte, hogy ezt amúgy is csak néha hajnalban játszák.

Ezután elhangzott még egy név, akit a Retro Rádió hallgatói örökre száműznének az éterből: ez pedig Tóth Gabi volt. Bochkor ezzel is egyetértett, hangjából érezhető volt, hogy nem döbbent meg túlságosan azon, hogy az emberek megszavazták ezt az eredményt.

Azt már tudjuk, hogy Tóth Gabi rengeteg sértést és bántást volt kénytelen elviselni és általában ezeket jól is viseli, ám amikor zenei munkásságáról és énektehetségéről van szó, az nagyon rosszul szokta érinteni. Kíváncsian várjuk, hogy az énekesnő reagál-e Bochkor Gábor vitriolos szavaira, vagy esetleg egy tőle megszokott hosszabb Instagram sztoriban fejti-e ki a véleményét a kínos eredményről.

Az aktuális részt, ahol ez a beszélgetés elhangzott IDE kattintva tudod meghallgatni.

Forrás: blikkrúzs

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás