promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bochkor Gábor még Sebestyén Balázsnál is jobban keres a Retro Rádióban?
Borítókép:  Retro Rádió
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Havi többmilliós fizetést vághat zsebre Bochkor Gábor, aki ezzel a legjobban fizetett rádiós lehet a piacon.

Sebestyén Balázsék Morning Show-ja még mindig uralja az étert, de az emberek szeretik, ha van miből válogatni, és pont ezért visszatért a mikrofonok elé a rádiós legenda, azaz Bochkor Gábor. A két műsorvezető imád egymásnak odamondogatni, ami a munkára való koncentrálás miatt vagy elcsitul, vagy nem – a közönség valószínűleg az utóbbinak örülne jobban.

Bochkor Gábor anno a Music FM-től távozott, mivel a frekvenciát megszüntette a Médiatanács, de a Retro Rádió utána le is csapott a műsorvezetőre a szünete után. Az elsődleges szempont a fizetés volt természetesen, de a Retro Rádió Gábor kedvéért ígéretet tette arra is, hogy olyan stúdiót kap, mint a legnagyobb amerikai rádiós, mondhatni atyaúristen, Howard Stern.

Bochkor Gábor elé végül olyan szerződést sikerült letenni, amire nem tudott nemet mondani.

„Hatalmas küzdelem ment Bochiért, a tulajdonosnak semmi sem volt drága, hogy a maga csapatában tudhassa a magyar rádiózás legnagyobb alakját. Hosszas tárgyalások folytak, és a nullákkal sem voltak szívbajosak. Még sosem keresett ezelőtt ilyen jól senki itthon ebben a szakmában műsorvezetőként”

– mesélte a Blikknek egy a neve elhallgatását kérő informátor, aki rádiós szakmában mozog, valamint a műsorvezetőt is közelről ismeri.

Tehát Bochkor Gábornak akár több milliós fizetése is lehet a Retronál. Közben a rádiónak továbbra is meg kell küzdenie azokkal a hallgatókkal, akik utálják a rádióst, de valószínűleg úgy vannak vele, hogy majd szép lassan a műsorra tekernek azok, akik imádták régen a legendát. Jelenleg még úgy áll a helyzet, hogy elég sokan lemorzsolódtak.

 [[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás