promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi Papp Máté Bence testvérével tette ezt meg: szerelme háta mögött történt az egész
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi óriási meglepetést okozott Papp Máté Bencének: elállt a Fricskás fiú szava, erre nagyon nem számított​.

Lassan már magunk mögött hagyjuk azokat az időket, amikor még friss volt Tóth Gabi párkapcsolata.mint az ismeretes, a z egykor a Megasztárban feltűnt énekesnő több évig alkotott egy párt a híres sztárséf Krausz Gáborral, ám hiába a közös gyerek és a közös ház, a kapcsolatuk zátonyra futott.

Gabi nem mondhatni, hogy sokáig lett volna egyedül, hamar rátalált a szerelem. Új párja az őt fellépésein gyakran kísérő Fricska nevű táncegyüttes táncosa, Papp Máté Bence lett - rossz nyelvek ugyan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, ám a páros eddig minden károgóra rácáfolt, és a közösségi médiában közzétett posztjaik alapján (amiben Gabi azért aktívabb) kiválóan érzi egymást a szerelmespár.

Gabi legújabb Instagram posztjából igazi intim eseménybe nyerhettünk bepillantást, minden jel szerint ugyanis a hétvégén volt Papp Máté Bence születésnapja, méghozzá a sokak által nagy mérföldkőnek tekintett harmincadik.

A ünneplést nem aprózták el, ráadásul igen stílusosra is sikeredett. Bár a Fricska kortárs tánccsoport, azért a legmeghatározóbb elem mégis csak a népi tánc az előadásukban, amihez popzene ide-oda, leginkább az autentikus népzene illik, úgyhogy Gabi sztorija alapján Bence testvérének segítségével felfogadtak egy délvidéki bandát, a Fokos nevű zenekart, akik korábban már láthatóak voltak a Felszállott a páva! című népzenei tehetségkutató műsorban is, és igazi hagyományos nótázással köszöntötték az ünnepeltet, ahol maga Gabi is mikrofont ragadt.

Az esemény helyszíne szintén szimbolikus volt, a Fonó Budai Zeneházban került átadásra a különböző nép motívumokkal díszített torta. Úgy tűnik hát, Gabi tényleg belevetette magát a népzene-életérzése, és nem csak egy múló szeszély nála.

Érdekes, amiről sokan elfeledkeznek, hogy bár Gabit inkább pop-rock énekesnőként ismertük meg, a gondolkodó könnyűzenei-élet követők előtt már jó ideje nem lehetett ismeretlen Gabi népzene iránti rajongása, ugyanis már 7 évvel ezelőtt is, amikor az MR2 Petőfi rádióban szerepelt az "Akusztik" műsorban, egy Palya Bea számot dolgozott fel, ráadásul Palya Beával duettezve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás