promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nem bírta ki, visszavágott Mikes Annának, hiába próbálnak jóban lenni egymással a múlt mindig közéjük fog állni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki a lehető legjobb kapcsolatra törekszik, de ezt egyáltalán nem annyira könnyű megvalósítani.

Mióta nyilvánvalóvá vált, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor válnak, majd fél év sem telt el, és Gábor máris megtalálta a szerelmet Mikes Anna mellett, a felek mindent elkövetnek a kiegyensúlyozott kapcsolat fenntartásáért. Tóth Gabi még azt is támogatta, hogy a lánya Annánál tanuljon táncolni, és akkor is csak pozitív dolgokat nyilatkozott exférje új szerelméről, később pedig abszolút egymáshoz illőnek nevezte őket.

Krausz Gábor ezzel szemben rosszul fogadta, mikor Gabi először beszélt róla a nyilvánosságnak, hogy ő már régóta tud a Dancing with the Stars versenyzői közt szövődőrománcról, és jó kapcsolatban vannak, a séf pedig ennek hangot is adott.

Akárhogy is, de ezek az apró jelek még ma is ott éktelenkednek az egykori szerelmesek között, a sok kimondatlan, feldolgozatlan sérelem olykor-olykor a felszínre tör. Amikor például Tóth Gabi sokadszorra is elmondja, hogy most találta meg a boldogságot, most érzi csak igazán a helyén magát, az egy tőrdöfésként hathat egykori férje számára, hiszen ezzel egyúttal a saját kapcsolatukat inflálja. 

Bár a nagyközönség előtt a négyes összes tagja arra figyel rá, hogy ne nagyon kritizálják egymást, sőt, inkább támogatólag nyilatkozzanak (ebben főleg Gabi jár az élen, míg Mikes Annát még nem is hallhattuk nagyon nyilatkozni új párja exfeleségéről), időről-időre azért születnek olyan bejegyzések, amiket nyílt hadüzenetként is fel lehet fogni.

Mikes Anna és Krausz Gábor például a napokban posztolt (pontosabban az adminjuk) az Ázsia Expressz forgatásáról, ahol láthatóan nagyon jól érzik magukat:

Nem kellett sokat várni, és fél nappal később már Gabi is posztolt a saját közösségi oldalára egy fotót, mintha csak rálicitálni a "ki tűnik boldogabbnak" című versenyben. Bár az énekesnő hamarabb esett szerelembe, a sok-sok együtt töltött év, élmény és megpróbáltatás után neki sem lehetett könnyű azt látnia, hogy Krausz Gáborra nemcsak, hogy rátalált a szerelem, hanem hogy egy egész ország szurkolt nekik.

Tavaly, mikor Gáborék megnyerték a táncos show-műsort, Gabi epésen meg is jegyezte, hogy szívesen. Miközben Gabit folyamatos bántások és sértegetések érik aközben Mikes Annáért mindenki rajong. Nem is csoda tehát, hogy Gabi most is erősnek, szépnek, és boldognak akar tűnni ezen a képen, ami mintha csak az Ázsia Expresszes fotóra való riposzt lenne:

Nem ez az első eset, hogy a felek burkolt üzenetekben, vagy képekkel üzengetnek egymásnak, miközben nyíltan senki sem támadja a másikat. Tóth Gabi korábban maga is elismerte, hogy a Gáborral való házasságában nagy hibát követett el, mikor mindent tökéletesnek akart mutatni, ezt kommunikálta, és az emberek ezért is orroltak meg rá nagyon, mikor kiderült hogy ez csak egy kreaált kép, nem a valóság.

Bár Gabi biztosan tanult az esetből, mi rá a garancia, hogy nem így jár el Tóth Máté Bencével is? Hiszen most megint arról szólnak a hírek, hogy még sosem volt ilyen jó, sosem volt ilyen boldog, még Máté szüleit is belevonja a dolgokba - a kérdés már csak az, hogy valóban ez lenne-e a valóság, vagy ez is inkább arról szól, hogy Gabi megmutassa Mikes Annának és Gábornak, hogy ki a boldogabb?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás