promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi egyetlen szóval közölte, szívszorító az igazság
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevesen tudhattak erről eddig, de most őszintén beszélt az énekesnő.

Amikor tavaly augusztusban kiderült, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságával valami nincs rendben, a rajongók elsőre nem is akartak hinni a fülüknek. Jó pár hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy sokan számára világossá váljon, már nincs tovább. Krausz Gábor és Tóth Gabi szép csendben elváltak, de előtte még mindkettőjüknek nagyon sok jelenése volt a TV2-n a különböző műsorokban. Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! című énekes vetélkedő zsűrijében foglalt helyett, többek között Majkával, Pápai Jocival és Köllő Babettel egyetemben, míg Krausz Gábor a Séfek séfe című főzös műsorban jelent meg a képernyőn.

Ám Krausz Gábor ezek után a Dancing with The Stars új etapjában is szerepet kapott, méghozzá a csodálatos Mikes Anna oldalán. Végül megnyerték a műsort, és míg nagyon sokan már a páros fellépéseinek előestéjén új párt kiáltottak, addig a műsor folyamán egyre többen kezdték azt mondogatni, hogy itt valami többről is szó lehet.

Végül nemcsak Tóth Gabi, hanem Krausz Gábor is megtalálta újra a boldogságot. Az elmúlt időszakban Krausz Gábor és Mikes Anna is több érdekességet elárult a kapcsolatukról, ám Tóth Gabi és Papp Máté Bence nagyon hosszú interjút, amelyben rengeteg eddig nem hallott dologra kitérnek, csak most adtak. A teljes interjú a Story Magazinnak adtak, ez pedig teljes egészben IDE kattintva olvasható el. 

Aki például kíváncsi, hogy mi fogta meg Gabit Mátéban már a legelején, az az interjúban többek között azt is olvashatja, hogy azonos az értékrendjük a szerelmeseknek, azonosan az érdeklődési körük és hasonlóan is gondolkodnak.

De az interjúból az is kiderül, hogy amikor mindenki ellene volt, akkor Papp Máté Bence családja támogatta Gabit. Úgy is hivatkozik rájuk, mint hogy szerelme szülei voltak számára ebben a szituációban a menedék. Az első pillanattól kezdve óriási szeretettel fogadták Gabit, és azt is megemlíti az énekesnő, hogy nélkülük sokkal nehezebben vészelte volna át ezt az időszakot.

A Storyban nagyon sok fotó is található, amelyen többek között Papp Máté Bence szülei is láthatók:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás