promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már nem rejtegetik, Tóth Gabi egyetlen mondattal közölte
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi fontos mondatokat mondott ki.

Nagyon sok hónapig hazánkban, ha a Google-találati listát néztük, akkor azt lehetett, észrevenni, hogy általában mindent vezettek azok a cikkek, amelyekben Tóth Gabiról, Papp Máté Bencéről, Krausz Gáborról és Mikes Annáról szóltak. Hihetetlen mennyiségű kattintást generáltak ezek a cikkek. Aztán szépen lassan minden leülepedett, és már folytatódik is egy kicsit tovább. Tóth Gabi és Krausz Gábor is képernyőn volt nagyon sokáig, Krausz Gábor és Mikes Anna megnyerte a Dancing with the Stars legutóbbi évadját is, majd karácsony után nem is olyan sokkal nyilatkoztak arról ország és világ előtt, hogy összejöttek.

Stílusosan jelentették be, most pedig az Ázsia Expressz legújabb évadában vitézkednek majd együtt, biztos, hogy nagyon sok magyar lesz majd kíváncsi a kalandjaikra, hiszen most láthatjuk őket majd először a kamerák előtt olya szituációban, hogy már együtt vannak, együtt kell majd leküzdeni az akadályokat. Ez pedig nagyon sok kíváncsi szempárt vonzz majd a tévéképernyők elé.

Korábban amúgy kis kulisszatitkokat megtudhattunk a kapcsolatukról, de csak keveset. Többek között azt, hogy már össze is költöztek.

Most Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence nyilatkozott a kapcsolatról, ami kettőjük van. Az exkluzív interjúban nagyon sok kis érdekességet elárulnak.

Az interjú amúgy a Story-ban jelent meg, olyan képekkel, amelyeken közösen szerepel Tóth Gabi és Papp Máté Bence a fiú szüleivel is. Aki pedig kíváncsi, hogy mi fogta meg Gabit Mátéban már a legelején, az az interjúban többek között azt is olvashatja, hogy azonos az értékrendjük a szerelmeseknek, azonosan az érdeklődési körük és hasonlóan is gondolkodnak. Gabi pedig azt is mosolyogva mesélte a lapnak, hogy Máté olyan ember, akivel nagyon mély bölcselkedésekbe tud belemenni.

Erdélyben pedig azon kapták magukat, hogy éjszakákat beszélgettek át, miközben zenéket mutogattak egymásnak. Amikor pedig kiderült, hogy többről van szó, mint barátságról, egymás között, akkor tisztázták otthon is a dolgokat, tisztelték annyira az előző párjaikat, hogy rögtön lezárták.

A teljes interjú a Story oldalán olvasható el IDE kattintva, rengeteg érdekességgel, amelyeket így egyben még nem olvashattunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás