promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabira soha nem látott népharag zúdult, a volt férjét gyalázó énekesnő biztosan nem teszi zsebre amit most kapott
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő szavai igencsak kiverték a biztosítékot.

Tóth Gabi ismételten elérte azt, hogy brutálisan kiakadjanak rá az internetezők. Az énekesnő a nemrég megjelent Mutasd Magad! podcast második részében tálalt ki volt férje, Krausz Gábor múltjáról, kíméletlen szavai pedig igencsak kiakasztották a kommentelőket.

Az interjú első feléről már több ízben beszámoltunk, ebben szóba került többek között Stohl András, Gabi odaszúrt Tóth Verának, és elárulta azt is, mit szól a róla készült mémekről, a "matyólotyóról" és a "Kárpátok Madonnájáról".

A második részben pedig Tóth Gabi még többet elárult a Krausz Gáborral való házasság nehézségeiről, és egyben Mikes Annáról is elmondta a véleményét.

Annánál profibb nincsen, nagyon szeretem őt és nagyon összeillenek Gáborral, még külsőleg is hasonlítanak egymásra. Kívánom, hogy legyenek boldogok!'

- üzente Tóth Gabi a kamerán keresztül ex-férjének, és új párjának, amiről alábbi cikkünkben számoltunk be részletesen.

Ez azonban még nem minden, az interjúban ugyanis az énekesnő egyéb dolgokról is igen őszintén beszélt, többek között Krausz Gáborról, valamint arról is, hogy hisz-e még a házasság intézményében.

A házasság egy szép dolog, hiszek a házasságban, abban, hogy Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz, gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít. Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog.

- mondta a házasságról Gabi, akinek ezen szavaiból arra is lehet következtetni, hogy vélhetően elképzelhetőnek tartja, hogy hozzámenjen jelenlegi párjához Papp Máté Bencéhez.

Ugyanakkor az énekesnő nem ezen szavai voltak azok amik kivágták a biztosítékot az internetezőknél, hanem a következő Krausz Gáborról ejtett mondatai.

Nagyon nehéz életből jött, ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is. Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen családban létezni. Nagyon magányosan élt, drogos, játékfüggő múlttal, úgyhogy ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám.

- vallotta be volt férje kapcsán az énekesnő.

Gabi Krausz Gábor múltját felidéző mondatai igencsak kiakasztották a kommentelőket, akik a 24.hu cikke alatt igencsak éles véleményt mondtak a hírességről, például a következőket:

Ez elég csúnya dolog. És finoman fogalmaztam

Most miért kellett neki Gábort befeketíteni nem szégyelli magát. Semmi joga nincs hozzá, a mostani párjával kellene foglalkoznia. Szerintem Gábor ha beszélne mást mondana, de ő nem ereszkedik le a szent asszony szintjére

Miért nem a saját múltjából kotorászik?

Pofátlan vagy most is, akárcsak korábban. 

Örülök, hogy Krausz Gábor elhagyott Gabi!

Az internet népét tehát nem kicsit bosszantották fel Gabi volt férje múltját firtató kíméletlen szavai. Azt azonban, hogy ez a vallomás valóban sértő volt-e Krausz Gáborra nézve mindenki döntse el maga miután megtekintette a podcast teljes második részét alább:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás