promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea végre színt vallott, nem tudja tovább elhallgatni: miatta hagyta el Mészáros Lőrinc a családját?
Borítókép:  Youtube - LifeTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Várkonyi Andrea tönkretette a milliárdos üzletember házasságát?

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolatának nyilvánosságra kerülése óriási megdöbbenést keltett kicsiny országunkban. Várkonyi Andrea sokáig titkolta kapcsolatát a milliárdos üzletemberrel, azonban a pletykák és a lesifotók miatt egy idő után értelmetlen volt tagadni azt, ami egyértelmű: ők ketten egy párt alkotnak. Rengetegen bírálták a kapcsolatot és Andi választását, ám az idő végül őket igazolta: házasságuk boldog, romantikus és kiegyensúlyozott, amikor Andi nagyritkán mesél valamit a privát, közös életükről, akkor is szuperlatívuszokban tud csak nyilatkozni új férjéről, aki elmondása szerint a világ legromantikusabb embere és minden kedvességgel elhalmozza.

Nem csak a mindennapokban társak, hanem közös szenvedélyük is van: a jótékonykodás, amelyre mindketten hatalmas figyelmet fordítanak és nagyon szívesen állnak be nemes ügyes mögé. Külön dicsérendő, hogy ezeket nem a publikum előtt teszik, adományaik jó részét névtelenül, hírverést nem várva adják azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rá.

Sokáig makacsul élt az emberek fejében az a hit, hogy Mészáros Lőrinc Várkonyi Andrea miatt hagyta ott a feleségét, akivel ekkor már 36 éve voltak házasok. Andi ezt megelégelve, most elmesélte, hogyan is történt valójában az, hogy kettőjük között szerelem szövődött. Ez azonban nem is állhatna távolabb az igazságtól, ugyanis a válást Lőrinc felesége kezdeményezte. Andi elmondta, hogy ekkoriban összesen kétszer találkozott az üzletemberrel és sohasem kettesben, azt azonban nem titkolta, hogy erős szimpátia volt mindkettőjük részéről a másik irányába.

Azonban a válásig, amikor is hivatalosan kimondták, hogy Kelemen Beatrix Csilla és Mészáros között mindennek vége, nem történt semmi közöttük.

Várkonyi Andrea annál a csatornánál dolgozott, amely Mészáros Lőrinc tulajdonában volt és egy munkamegbeszélés miatt akart vele Várkonyi egyeztetni: konkrétan a felmondását szerette volna beadni. Ekkoriban már zajlott a válási procedúra, majd ennek lezárása után kezdték el a tényleges ismerkedést és a kapcsolat mélyítését.

Andi azt is elmondta, hogy amennyiben Lőrinc beleszeretett volna és ezért lép ki előző házasságából ezt sem titkolnák: ez ugyanis nem példanélküli, így nem lenne értelme letagadni, azonban ebben a helyzetben nem ez történt.

Andit szívesen fogadták Lőrinc családjában is, szerinte ez is bizonyítja azt, hogy nem ő rondított bele az üzletember családi életébe. Nem csoda, hogy az üzletember a kezdetektől kacsintgatott Andira, aki amellett, hogy gyönyörű nő, kivételesen intelligens is:

Forrás: Story magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás