promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyereket vár Várkonyi Andrea?
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bochkor Gábor után Mészáros Lőrinc is újra apuka lehet?

Egészen hitetlenkedő pillantások fogadták a hírt, amikor hivatalosan is bejelentette Magyarország egyik álompárja, hogy a pletykák igazak. Bár kapcsolatukat jó ideig titkolni szerették volna, egy idő után nem volt választásuk és a nyilvánosság elé állt Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, mivel bár nem nyilatkoznak sokat és főleg nem a magánéletükről, Andi néha kivételt tesz és megoszt pár édes történetet a hétköznapjaikból. Többször elmondta például, hogy Lőrinc figyelmes és romantikus, aki mindig elhalmozza kedvességekkel. A pár arra is tudatosan figyel, hogy kellő időt töltsenek kettesben. Mind a ketten roppant elfoglaltak, rengeteg dologban van érdekeltségük és alapítványi munkákat is végeznek, így könnyen megeshetne az, hogy a hétköznapok rohanásában egyszerűen egymás mellett, ezt azonban egyikük sem szeretné.

Várkonyi Andrea korábban Bochkor Gábor párja volt, ezzel pedig Andi már egészen korán megmutatta, hogy milyen remekül ért a férfiak nyelvén. Bochkor Gábort akkoriban az ország agglegényének tartották, akiről elképzelhetetlen volt egy komoly kapcsolat, aztán megismerte Andit. Nagy szerelem volt az övék, amelyből egy csodálatos kislány is született, aki ma már a 16. életévében jár. Hogyan repül az idő, igaz? Mivel Andi édesanyaként is remekült helyállt, valamint most is egy stabil és kiegyensúlyozott párkapcsolatban van, sokakban felmerült a kérdés: terveznek-e babát Mészáros Lőrinccel?

Lőrinc egyébként háromgyermekes édesapa, így a szülői szerep számára sem idegen, bár gyermekei már kirepültek a családi fészekből.

A körülmények finoman szólva is adottak lennének a gyermekvállaláshoz, ám a páros egyelőre nem tervez ilyesmit. Hatalmas harmóniában élnek, azonban Andi már 49 éves, ami elgondolkodtató szempont egy ilyen nagy döntésnél. Engem momentán meglepett ez a szám, mert az exműsorvezetőnő minden gond nélkül letagadhatna egy tizest, az pedig a külsején, megjelenésén is látszik, hogy nagyon odafigyel az egészségére.

Most azonban a találgatás új szintre lépett: bulvárlapok kész tényként kezelték Andi terhességét, a hazugság pedig egy idő után saját útjára indult. Volt aki Andi korábbi terhességéről szóló nyilatkozatait használta, vagy egy korábbi terhesfotójával próbálta eladni a cikket, szó szerint gyereket hazudtak Mészáros Lőrinc feleségének a hasába. A hír tehát kacsa, Andi nincs áldott állapotban. Ha ez mégis megtörténik, akkor a pár ezt a tőle megszokott diszkrécióval fogja kezelni és csak később értesülhetünk arról, hogy bővült a családjuk.

Legyünk tehát figyelemmel az álhírekkel kapcsolatban és a legjobb, amit ezekkel tehetünk, hogy megsem nyitjuk, de ha már mégis elolvastuk, akkor legalább ne osszuk meg.

Forrás: starmagazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás