promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi ismét elköveti a múlt hibáit, Papp Máté is Krausz Gábor sorsára juthat?
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nővére többször is figyelmeztette, hogy ez problémákat okozhat

Tóth Gabi és Krausz Gábor válása óta még a korábbinál is hevesebb indulatokat generál az egykori Megasztár-énekes. Gabi a sok megpróbáltatás ellenére azért igyekszik élni a mindennapjait, és boldog lenni új szerelmével, Papp Máté Bencével.

A szerelmesek boldogságát mi sem bizonyítja jobban, mint a mosolygós, kirándulók fotók, melyeket Gabi tett közzé a napokban az Instagramján. A szerelmesek a Villányi-hegység északkeleti oldalán fekvő kis faluba, Palkonyára látogattak el, ahol a képek tanúsága szerint a napozás mellett bort is kóstoltak, hiszen a villányi borvidék bővelkedik finom nedűkben is.

Az igazán jó megfigyelőknek egyből feltűnhet, hogy a tökéletes összhang nemcsak a pár jó hangulatában,

hanem az öltözködésében is megmutatkozik.

Gabi ugyanis Mátéhoz hasonlóan

fekete szerelésben, baseball sapkában, és napszemüvegben

indult neki a természetnek.

Nem ez az első eset, hogy Tóth Gabi összeöltözik aktuális szerelmével, hiszen korábban Nagy Rolanddal is gyakran vettek fel hasonló szerelést, illetve 2014-es X-Faktorban megismert párjával, Molnár Tiborral, vagyis Trap kapitánnyal is sokszor egymáshoz igazították a megjelenésüket. Gabi tehát igen sokszínű az öltözködését és a stílusát illetően is, ám nem biztos, hogy ez jó jel a kapcsolat jövőjére nézve. Az énekesnő elmondása szerint ugyanis Krausz Gáborral azért ment tönkre a házasságuk, mert nem találta már önmagát a kapcsolatban.

Gabi 2015-ben, Friderikusz Sándor műsorában beszélt arról, hogy párkapcsolaton belül is konzervatívan viselkedik, általában nyugis, és csendes, de azért néha őt is ki lehet hozni a sodrából.

Mint ahogy teszi ezt új szerelme, Papp Máté Bence is,  akivel, mint kiderült, gyakran vannak parázs vitáik, melyek azért a legtöbb esetben nem súlyosak és hamar megoldódnak, mivel egyikük sem rest bocsánatot kérni egy-egy szóváltás után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás