promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi évekig nem értette a nővérét, ez volt az a pillanat mikor felnyílt a szeme
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi könnyfakasztó vallomást tett, ezt eddig nem vállalta fel.

Tóth Gabi mindig óriási szeretettem nyilatkozik a családjáról, a minap mégis olyat mondott, ami sokakat gondolkodóba ejtett.

Az énekesnő a Story magazin címlapján jelent meg Papp Máté Bence családjával, és újfent igyekezett eloszlatni a rosszindulatú pletykákat azzal kapcsolatban, hogy tavalyi válása Krausz Gáborral mennyire volt köszönhető Papp Máté Bencének, és hogy a szülők hogyan fogadták az új románcot. Erről itt írtunk bővebben:

Az énekesnő az interjú során teljesen belehabarodott Papp Máté Bence családjába, és azt mondta, hogy náluk lelt biztonságra, az első pillanattól kezdve óriási szeretettel fogadták. Biztos volt abban is, hogy nélkülük sokkal nehezebben vészelte volna át ezt az időszakot: 

"Máté szülei pedig hatalmas nyitottsággal fogadtak, és amikor mindenki ellenem volt, akkor ők lettek a menedékem.”

Amiért mégis sokaknak furcsa lehet a nyilatkozat, az az, hogy ha a Papp család szolgált menedékül, akkor mi volt a helyzet a saját családjával? Azt Tóth Vera nyilatkozataiból is tudjuk, hogy Gabi nővére rengeteget tett azért, hogy a lehető legsúrlódásmentesebben tegyenek pontot Krausz Gáborral a házasságuk végére.

Mielőtt azonban azt hinnénk, hogy Gabi nem gondolt a nővérére, az énekesnp az instagram oldalán emlékeztett mindenkit, hogy Tóth Vera pontosan 20 évvesl ezelőtt nyerte meg az ország legelső nagyszabású tehetségkutató show-műsorát, a Megasztár első szériáját. A döntő pillanatot itt vissza is lehet nézni:

"Drága tesókám! Ma 20 éve , hogy az egész életünk megváltozott! 20 éve nyerted meg a Megasztárt! Akkor értettem meg igazán, hogy te milyen ragyogó gyémánt vagy!

Tóth Gabi akkor még csak 16 éves volt, Tóth Gabi pedig pusztán 19. Vera győzelme valóban megváltoztatta nem csak Vera, hanem Gabi életét is, hiszen a következő évben követte nővérét, és a második szériában harmadik helyezést ért el. A poszt tanulsága szerint azonban Gabi Vera győzelméig nem is értette igazán, hogy a nővére milyen ragyogó gyémánt, neki is csak a Megasztárt nézve nyílt fel a szeme igazán. Gabi aztán a következőképpen folytatta dicsérő szavait:

"Azóta is elevenen él bennem, hogy milyen büszke voltam rád és csak azt mondogattam magamban, hogy “igeen! Ő az én tesóm” Ez azóta is így van! Egy ország szorított neked és olyan összefogás, szeretet vett körül , ami nagyon hiányzik a mai világból! Nekünk ez kijutott, ezt megélhettük általad minden év hangja Tóth Vera! “Ha ragyog a szíved, elmúlik a sötétség”"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás