promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: Élvezd ki az utolsó esőmentes napot, jövő héten ilyennel nem nagyon fogsz találkozni
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Holnap még hosszabb, napos időszakok várnak ránk, hétfőtől viszont ez másképp lesz. 

Ha az eddigi, téli időjárást figyelembe vesszük, akkor csakis az isteni gondviselésre gondolhatunk, hisz enyhe, inkább őszies hőmérsékletet kaptunk, mely kompenzálja a növekvő energiaárakat - más kérdés, hogy a mezőgazdaság fogja megsínyleni, ha bizony nem lesz pár hét fagyosabb időszak. 

De ne kalandozzunk el még messzire, hisz jelenleg már fátyolfelhőkkel találkozhatunk a Dunántúlon, mely este megvastagszik, foltokban köd is előfordulhat. 

Az ország észak-keleti és keleti lakosai figyeljenek a szellőztetéssel, ugyanis Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenben, valamint Kecskemét városában a levegőminőség bizony a szennyezett kategóriába csapott át. 

Az Országos Meterológiai Szolgálat szerint  

a fokozatosan vastagodó felhőzet mellett északon rövidebb, délen, délkeleten, illetve a középső országrészben hosszabb napos időszakok valószínűek. 

A ma éjszakai hőmérséklet -2 és +5 fok között, a holnap nappali a hőmérséklet marad továbbra  4 és 12 fok között. A kora esti órákban viszont megélénkül a délies szél, valamint egyre több területen elered a már címben említett eső, mely az ország nagy részén végig fogja kísérni az egész hetünket.

Aki teheti, használja ki holnap még a jó időt, kiránduljon, töltsön több időt a szabadban, majd este pedig készítsétek elő az esernyőket és a vízálló bakancsokat, ha nem szeretnétek bőrig ázni.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás