promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: a hidegfront után jön a bizonytalanság
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amint elvonul a hidegfront, a bizonytalanságé lesz a főszerep.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfő este az északkeleti megyékben is előfordulhat zápor, zivatar, majd késő este mindenütt megszűnik a csapadék, csökken a felhőzet, és a legtöbb helyen kiderül az ég. Az északnyugati szél több helyen élénk marad, a Zemplénben és a Nyírségben erős lökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11 és 17 fok között alakul, de a szélvédett északi völgyekben ennél néhány fokkal hidegebb is lehet.

Kedden alapvetően sok napsütés várható, de a késő délelőtti óráktól egyre több gomolyfelhő képződik, illetve sodródik fölénk, amelyek délután jobban összeállhatnak, azonban csapadék nem várható. Az északnyugati, északi szelet többfelé élénk lökések kísérik, majd estétől fokozatosan mérséklődik a légmozgás. A hőmérséklet csúcsértéke 22 és 27 fok között tetőzik.

A gyengülő hidegfront elvonulása után aztán a bizonytalanságé lesz a főszerep; erről is szót ejtenek a Meteorológiai Szolgálat részletes időjárás-előrejelzésében, az alábbi videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás