promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A tökéletes szilveszteri program: élő koncert, gasztronómiai élmények és fürdőzés
Borítókép:  Pixabay / Illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha egy igazi ünnepi kikapcsolódásra és szórakozásra vágysz, akkor látogass el ide szilveszterkor! 

Sokak számára nehézséget jelent a megfelelő szilveszteri programot kiválasztani. Ha már eldöntöttünk, hogy párban vagy nagyobb társaságban töltjük a szilvesztert, akkor már csak a helyszín és az öltözék kiválasztása maradt hátra.

Nos, nem kell aggódnod, mert a következő ajánlat esetében nincs szükség az estélyi kiválasztására - mindössze egy fürdőruhát hozz magaddal!

Szilveszterkor ugyanis különleges rendezvénnyel várja a Rudas Fürdő vendégeit.

Idén először fordul elő, hogy a termál fürdő nem zár be - ehelyett egy fenomenális partival tervezik búcsúztatni az új évet.

Zenés-táncos mulatságban nem lesz hiány: a folyamatos zenei élményt DJ-felszereléssel biztosítják, majd hastáncosok lenyűgöző előadásában gyönyörködhetünk három alkalommal is. Az est fénypontja pedig minden bizonnyal Kocsis Tibor előadása lesz. Emellett különleges gasztronómiai élménnyel gazdagodnak a vendégek, amelyről a Rudas Bistro gondoskodik. 

Ha valakinek pedig még ez sem lenne elég, tombolajátékra is lesz lehetőség, ahol fürdő- és masszázsbérletek, valamint egy páros Sziget-fesztivál belépő is kisorsolásra kerül.

Forrás és további információ: RUDAS

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás