promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: lehet nem fog könnyen indulni a március közepe
Borítókép:  AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rögtön kihívás vár a csillagjegyedre? Lássuk, hogy mit jósolnak a bolygók erre a hétre!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon fontos, hogy ne veszítsd el a fejedet semmiben. Legyél kitartó és türelmes, és nem fog tudni kifogni rajtad semmilyen probléma. Összepontosíts a múltbéli tapasztalataidra, az rengeteget segíthet ezen a héten. Sok seb begyógyulhat, sok probléma megoldódhat, de ehhez jól kell forgatnod az energiáidat.

Bika (április 21. - május 20.)

Az a legjobb, ha sokat kommunikálsz a héten. A szavaidnak nagy lesz a súlya, és ezt ügyesen tudod kihasználni bármilyen szituációban. Tölts sok időt a barátaiddal. Ha nem is tudsz velük személyesen találkozunk, beszéljetek sokat interneten. Motiválni tudnak téged mindenben, és ki tudnak húzni a depresszióból, ha kezdenél belezuhanni

Ikrek (május 21. - június 21.)

Akkor tudsz megfelelően működni, ha megkapod a kellő mozgásteret. A karriered előre tud mozdulni, de vigyázz, mert ezért nem szabad feláldoznod a magánéletedet. Utóbbit amúgy sem ártana kicsit rendbe szedned a héten. Ne félj azért nagyot álmodni, és engedd szárnyalni a fantáziádat. Ha kiesel a rutinból, akkor sok stressz érhet.

Rák (június 22. - július 22.)

Hagyd, hogy az álmaid kalandra vezessenek ezen a héten. Nem ártana kicsit kiszakadnod a megszokott hétköznapokból. Sok minden elkezd unalmassá válni, és ezeken változtatnod kell. Nehéz most megfelelő programot találni a járvány miatt, de igyekezz sok időt tölteni a szabadban, mert ez tud igazán feltölteni energiákkal.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha nem tudod magad rendesen kipihenni a hosszú hétvégén, akkor eléggé feszülten indulhat a heted, amikor vissza kell rázódni a munkába. Próbálj meg nem kapkodni, és akkor elkerülheted, hogy hibákat véts. Jó meglátásaid lehetnek, és olyan eredményeket érhetsz el, amire alapból nem is számítottál. A hét közepére próbáld meg összeszedni magad, mert már akkor túl kell lenned a kihívások többségén.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A héten olyan alkalmad nyílhat valamire, amire a családodnak is örömet tud okozni. Amúgy is voltak kisebb vitáitok, de ez helyrehozhat mindent. A szerelemben változatos időszakot élhetsz át, ha szingli vagy, de ehhez neked kell kezdeményezned. Ha kapcsolatban élsz, akkor bizony jobban kellene figyelned a párodra, mielőtt még elhidegültök.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy valami teheti igazán vidámmá a hetedet, és lehet sablonosan hangzik, de az te magad vagy. Muszáj leszel pozitívan állni mindenhez, hogy elkerüld a komor hangulatot. Sok bosszúság nehezítheti a munkádat és az otthoni feladatokat is, de ha előveszed a humorérzéked, akkor rögtön nem lesz akkora a nyomás. Próbára lesz téve a kitartásod, de ne hagyd magad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bolygók hatására a pénzügyi biztonság, és a jó dolgok élvezetének fontossága kerül nálad előtérbe ezen a héten. Az elsőtől már eleve megnyugszol kicsit, és fel fogsz szabadulni. Nemsokára olyan dolgokra is költhetsz, amikre eddig nem tudtál. Ha ezen túl vagy, akkor ki kell engedned a gőzt, és végre önmagadra is kell időt szakítanod. Az önszeretet fontos, szóval gyakorold.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Eléggé kiegyensúlyozott heted lehet, de ezekhez jól kell felhasználnod minden energiádat. Ha úgy érezd elakadtál valamiben, akkor ugorj egy másik feladatra, ami kézenfekvő, a másikra pedig visszatérsz akkor, amikor készen állsz. Most úgy érezheted, hogy minden a helyére kerülhet végre. A heted bár döcögősen indulhat, de könnyen szót tudsz érteni mindenkivel. Ha túl vagy a nehezén, akkor nem ártana beszélned, vagy találkoznod a barátaiddal.

Bak (december 22. - január 20.)

A szerelemben nagyon erős energiák szabadulnak fel benned ezen a héten. Szívesen flörtölsz, ismerkedsz, és a csábításban sincsen ellenfeled jelenleg. Nem fognak nyomasztani a napi gondok, könnyen túl tudsz mindenen lendülni, és egy nagyon kellemes hét várhat rád. Figyelj oda arra, hogy ne keveredj bele semmilyen felesleges vitába. M

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon jó hétnek nézhetsz elébe, ha kerülöd az idegesítő embereket, dolgokat. Az eszed jól forog, mindehhez pedig remek megérzések társulnak. Sok jó pontot gyűjthetsz be, ha ügyesen forgatod a dolgokat. Próbálj meg hamar túllendülni a munkán, mert a pozitív energiáidat a családodra és a barátodra is át tudod ragasztani. Ne hagyd, hogy bárki átverjen, mert páran szívesen élnének jelenleg a lehetőséggel.

Halak (február 20. - március 20.)

Bár mindig magabiztos, és céltudatos vagy, néha te is elbizonytalanodhatsz. Ha ez szívügyekben esett meg veled, akkor nem ártana bocsánatot kérni a párodtól. A féltékenységed más miatt jött elő. Nem tudsz most jó döntéseket hozni a héten, szóval próbáld meg a barátaid és a családod segítségét kérni, amíg nem tisztul ki a fejed teljesen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás