promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi melleit ritkán láthatod így – egészen döglesztő!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnőnek megint sikerült meglepnie a rajongóit.

Önmagához képest egy meglepően cuki képet osztott meg Tóth Andi az Instagram-oldalán. Egyszerű farmer rövidnaciban és hosszú ujjú fehér felsőben pózol a kamerába, és – tőle szintén szokatlan módon – még melltartót is visel, a pántja jól láthatón kikandikál a vállánál.

„Miért nincs melltartós emoji?”

– tette fel a vadóc énekesnő a költőinek szánt kérdést, amire azért csak érkezett válasz:

„Mert a melltartó rossz, értem?”

– szólt hozzá egy követője. Andi alighanem el is fogadta helyesnek ezt az észrevételt, hiszen utána már arról írt, hogy gyorsan meg is szabadult a ruhadarabtól. Sajnos, erről fotót már nem közölt, talán azért, mert ha lejjebb tekerünk a kommentek tengerében, ott olyan megjegyzést is találhatunk róla, hogy ő egy egyszerű csontrakéta.

Tény, hogy Andi néhány bikinis fotóján túlságosan is kilátszanak a bordái, ezért a rajongók többsége azon aggódik, hogy túlzásba viszi a fogyózást. Aligha ez állhat a háttérben, sokkal inkább a sűrű turnézás, a zsúfolt koncertnaptár, ami miatt nem tud annyira odafigyelni magára.

Közben azért szakított időt arra is, hogy meglátogasson egy tetoválóművészt, aki Andi jobb felkarjára Elvis, a rock and roll királyának arcképét varrta fel, egy hetyke kis koronával együtt, ahogy illik.

A választást az énekesnő egyelőre nem indokolta meg, bár biztosan sokan emlékezhetnek rá, hogy a TV2 Sztárban sztár című műsorában egyszer Elvis Presley bőrébe bújt. A Little Less Conversation eléneklésével pedig sikerült levennie a zsűrit a lábáról, különösen Köllő Babett áradozott a produkciójáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás