promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szavaztak a magyarok: Szabó Zsófi a legjobb magyar nő, Rubint Réka egyetlen voksot sem kapott
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fesztiválozók megszavazták a legjobb magyar nőt és férfit. Íme az eredmény!

Lement az idei VOLT fesztivál és Balaton Sound. Magyarország legnagyobb fesztiváljain a Promotions is jelen volt, és exkluzív interjút készítettünk Pumped Gabóval, aki elmondta, hogy a fesztiválokon hogyan óvhatjuk a környezetünket, és azt is elárulta, hogy sátorban melyik szexpóz a legideálisabb választás, ha azt akarjuk, hogy a férfi és a nő számára is kényelmes.

Természetesen Gabót is bevontuk a szavazásunkba, ugyanis arról kérdeztük a fesztiválozókat Sopronban és Zamárdiban, hogy kit tartanak a legjobb magyar női, illetve férfi hírességnek. Gabo Szabó Zsófi mellett tette le a voksát, de rajta kívül még nagyon sokan szavaztak az RTL Klub dekoratív műsorvezetőjére.

A Promotions közvélemény-kutatásában 300 fesztiválozó vett részt, és az alábbiak szerint szavaztak a legjobb női és férfi celebekről:

A legtöbb szavaztatot a nők között Szabó Zsófi kapta, a dobogó második fokára pedig Tóth Andi léphetett fel. Harmadik helyen végzett Vajna Tímea, akire sokan csak azért szavaztak, mert sok pénze van. Hihetetlen, de tényleg igaz: Kulcsár Edina egyetlen szavazatot sem kapott a VOLT-osoktól és a Sound-osoktól, de Rubint Rékára sem voksolt senki.

A férfi hírességek körében Pumped Gabo toronymagasan vitte a prímet, a második helyen Baukó Attila, azaz Azahriah, a harmadik helyen pedig Marics Peti végzett. Gatyát kapott a szavazóktól Kasza Tibi, Hajdú Péter, és Csuti, akik Kulcsár Edinához és Rubint Rékához hasonlóan egyetlen szavazatot sem kaptak.

A Promotions szavazása a Szigeten folytatódik. Az alábbi videóban bepillanthattok a szavazásba, egyben azt is megtudhatjátok, hogy a fiatalok körében mit jelent, ha egy nőre azt mondják, hogy "gatya".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás