promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nem az esetem a Tóth Andi, akkor már inkább a Szabó Zsófi” - Pumped Gabo ismét emlékezetessé tette a Balaton Soundot
Borítókép:  Promotions.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pumped Gabo elárulta nekünk, hogy Tóth Andit vagy Szabó Zsófit választaná, illetve arról is beszélt, hogyan óvhatjuk a környezetünket a Balaton Soundon, vagy bármelyik fesztiválon.

Elkezdődött a Balaton Sound, ahol természetesen Pumped Gabo is tiszteletét tette, hiszen hét évvel ezelőtt pont itt ismerte őt meg az egész ország, így nélküle gyakorlatilag elképzelhetetlen lenne ez a fesztivál. Riporterünk, a Survivorből ismert Pongrácz Sabira elkapta őt egy gyors, de annál tartalmasabb és színesebb interjúra, ahol szóba került a környezetvédelem, a sátras szex, illetve Tóth Andi és Szabó Zsófi is.

Pumped Gabo a tőle megszokott nyers őszinteséggel válaszolt a kérdéseinkre, így egyebek között elárulta, hogy azzal tehetünk leginkább a környezetvédelemért egy fesztiválon, ha nem dobáljuk el a poharainkat, vagyis nem szemetelünk – illetve azt is megemlítette, hogy ő már szívószálat sem használ, ami nagyon jó.

Mivel jelenleg szinte mindenkit Tóth Andi és Szabó Zsófi szerelmi élete izgat ebben az országban, így megkérdeztük a kigyúrt fesztiválidolt, Pumped Gabót, hogy a két tehetséges és gyönyörű híresség közül kit választana magának, ő pedig egészen meglepő választ adott:

„Nekem annyira nem az esetem a Tóth Andi, akkor már inkább a Szabó Zsófi.”

Pumped Gabo pár táncmozdulattal is megajándékozott minket, illetve tapasztalt szakértőként a fesztiválszexről is megosztotta a véleményét, és azt tanácsolta a fiatalságnak, hogy ne ott a helyszínen szeretkezzenek egymással, hanem menjenek inkább vissza a szálláshelyükre. Ha pedig éppenséggel egy sátorban csapnak le rájuk a vágyhullámok, akkor azzal kapcsolatban is megosztott egy tuti tippet a híresség: állva kell szerelmeskedni a sátoroszlopnál, de ez persze méretfüggő a férfiaknál – neki persze saját elmondása szerint „elég nagy” a nemiszerve, így nincsenek gondjai ezzel a metódussal.

Itt lehet megnézni a teljes interjúnkat Pumped Gabóval:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás