promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon: Pap Dorci mellbimbóját mutogatta a TV2, és senki sem vette észre - 18+ videó
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pap Dorci melle kicsúszott a felsőjéből, és a TV2 másodpercekig mutogatta a mellbimbóját. Az Exatlon Hungary óriási bakiját mind ez idáig senki sem vette észre.

Az Exatlon Hungary-ben a női versenyzők mindig feszülős, rövid szettekben kénytelenek futni a pályákon, hogy a műsor ne csak a sportot kedvelőknek, hanem a csinos exatlonisták látványára kiéhezett nézők is végigüljék az indokolatlanul hosszú, vontatott adásokat. Előfordul, hogy a lányok akaratukon kívül villantanak a kamerába, legutóbb éppen Szente Grétivel történt ilyesmi edzés közben.

Olyanra viszont még nem volt példa, hogy az egyik versenyzőnek a felsője felcsúszott volna a futam közben, és kilógott volna a melle; legalábbis eddig azt hittük, hogy nem történt ilyen.

A Promotions.hu egyik szemfüles olvasója azonban nemrég elkezdte visszanézni a korábbi évadokat, és a 2. szezon nyitóepizódjában kiszúrt valamit, amit úgy gondolt, muszáj megosztania velünk. Busa Gabi és Pap Dorci futama során Dorcinak rögtön a pálya elején felcsúszott a felsője, és a jobb melle kilógott alóla.

Ekkora bakira még soha nem volt példa az Exatlon Hungary-ben, és minden bizonnyal eddig senkinek sem tűnt fel, még az adások szerkesztőinek sem. Magyarán annak idején úgy ment le főműsoridőben az Exatlon Hungary a TV2-n, hogy Pap Dorci mellbimbója virított minden nézőnek a szemébe.

A szóban forgó futam és villantás a 2. évad 1. részében történt. Akik visszanéznék a pillanatot, azok az alábbi videóban tekerjenek 1 óra 34 perc 30 másodperchez!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás