promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon: Szente Gréti melleket villantott, kivágták a műsorból - videó
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szente Gréti mindenkit beengedett a mellei közé, de a tv-nézők nem láthatták.

Szente Gréti minden erejével azon dolgozik, hogy az Exatlon Hungary 3. évada után ő legyen az All Star női győztese is. A fiatal Kihívó másokkal ellentétben nem szokott reggel lustálkodni, mindig edzéssel indítja a napját.

Korábban próbálkozott azzal, hogy csapattársait is bevonja a reggeli testmozgásba, de többen is jelezték neki - köztük Pap Dorci is -, hogy ők preferálják a korai kelést, és nem igen szoktak reggel tornászni.

Azóta Gréti inkább egyedül tartja a napindító edzést, de előfordul, hogy egyes mozdulatok során megvillantja a melleit is. A TV2 nemrég közzétett egy olyan kimaradt jelenetet, amiben azt láthatjuk, hogy míg a Kihívók többsége az ágyában lustálkodik, Gréti keményen edz a Villa kertjében. A lány egy súlyemelő törzshajlító gyakorlatot végzett, mikor az Exatlon operatőre úgy döntött, beáll elé, és felveszi, ahogy Gréti behajol a képbe, és megvillantja neki dús kebleit.

Mindez nagyon tetszett volna a műsor férfi rajongóinak is, de nem adták le a tv-ben. Viszont most már bárki megnézheti az alábbi videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás