promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtámadták II. Erzsébet fiát a nyílt utcán
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

András herceget akkor érte a nem várt támadás, amikor a windsori kastélyba autózott.

A korábban botrányba belekeveredett András herceg a királyi birtokon autózott át, amikor egy nő a jármű felé futott, az eseményről több fotó is készült, amelyeken látszik, hogy a herceg hirtelen megijedt a nem mindennapi történésektől.

A kocsi felé futó, majd a járművet jó hosszan üldöző nő, akinek a kezében a híradások szerint még egy jellegzetes sárga esernyő is volt, később célba is ért, és éppen a herceg melletti ablaküvegen át sikerült bedörömbölnie a kocsiba.

A nőről később még több fotó is készült, ahogy a parkban több emberrel is nézeteltérésbe kerül.

A beszámolók szerint később rendőrt hívtak a helyszínre, az 50 év körüli nőt végül tartóztattak a hatóságok. A letartóztatottnak a rendőrség elmondása szerint nem volt bejelentett lakcíme, az Express a cikkében arról írt, hogy a nőt később óvadék ellenében elengedték.

A támadásról a DailyStar oldalán láthattok képeket is.

A Buckingham-palota nem adott ki közleményt a támadással kapcsolatban. Az ominózus eset amúgy, az után történt, hogy a bíróság kimondta András évek óta húzódó peres  ügyében, hogy nyilvánosságra kell hozni annak a titkos megállapodásnak a szövegét, amely a yorki herceget védi vádlójával szemben. II. Erzsébet fiának bírósági ügyéről egy korábbi cikkünkben írtunk már részletesebben is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás