promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mel Gibson mindenkit megnyugtatott: 23 év után tényleg jön a Halálos fegyver folytatása, ráadásul nem akárki rendezi!
Borítókép:  Danny Glover és Mel Gibson / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rendező halála után kérdésessé vált, hogy valaha elkészül-e a Halálos fegyver 5., de Mel Gibson most izgalmas hírekkel szolgált a várva várt filmmel kapcsolatban.

1989-ben mutatták be a zseniális Richard Donner méltán híres Halálos fegyver című filmjét Mel Gibson és Danny Glover főszereplésével, akik egy nem éppen hétköznapi zsarupárost alakítanak a nagy sikerű alkotásban, ami az évek alatt három folytatást is kapott. Már hosszú ideje pletykálják, hogy jön az ötödik rész, de úgy tűnt, hogy szerte foszlottak a remények, miután a rendező idén nyáron meghalt – de most ismét felcsillant a remény sugara.

Mel Gibson nemrég részt vett egy eseményen, ahol elárulta, hogy sínen van a Halálos fegyver 5., amit ráadásul ő fog rendezni.

„Richard Donner, az ember, aki a Halálos fegyver-filmeket rendezte, nagy ember volt. Egy ideje fejlesztette már a forgatókönyvet, és elég jól haladt vele. Egy nap azt mondta nekem, hogy »Figyelj, kölyök, ha meghalok, neked kell megcsinálnod«. Én pedig azt mondtam erre, hogy »Fogd be«. De végül valóban elhunyt. Tényleg megkért, hogy csináljam meg, de akkor még nem mondtam semmit. Elmondta a feleségének, a stúdiónak és a producernek is. Szóval én fogom rendezni az ötödik részt”

– mondta Mel Gibson, ezzel rendesen feltüzelve a széria rajongóit, hiszen ő nemcsak színészként, de rendezőként is fantasztikus.

Úgy tűnik, hogy a világsztár valóra váltja Richard Donner egyik utolsó kívánságát, és megcsinálja nekünk a Halálos fegyver milliók által várt folytatását, amiben állítólag természetesen Danny Glover is szívesen szerepelne – már csak az a kérdés, hogy mikor láthatjuk végre az alkotást.

A nosztalgia jegyében íme az első Halálos fegyver VHS előzetese:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás