promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a nagy visszatérés: Mel Gibson lesz a John Wick sorozat főszereplője
Borítókép:  Mel Gibson a Boss Level című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

The Continental címmel készítenek sorozatot a John Wick-szériából ismert különleges bérgyilkos hotel eredetéről, ráadásul Mel Gibson főszereplésével.

Keanu Reeves nagy sikerű John Wick-filmjeit nem csupán az elképesztő akciójelenetek miatt imádja a közönség, hanem azért is, mert nagyon érdekes a benne látható, The Continental nevezetű hotel köré összpontosuló bérgyilkos világ. Már jó ideje pletykálják, hogy egy sorozatban fogják elmesélni a The Continental megalakulását, és most úgy tűnik, hogy végre hivatalosan is berendelték a projektet.

Bejelentették, hogy hamarosan elkezdik forgatni a mindössze három epizódból álló The Continental sorozatot, aminek az egyik főszereplője nem más lesz, mint a legendás Mel Gibson, aki egy Cormac nevű karaktert fog alakítani a várva várt előzmény szériában, ami a tervek szerint 1975-ben játszódik.

Mel Gibson régebben rengeteg komoly balhéba keveredett, ezért Hollywood hátat fordított neki, de az utóbbi években ismét aktívan dolgozik, így könnyen lehet, hogy ez az alkotás lesz az ő igazi nagy visszatérése.

2021 helyett valószínűleg már csak jövőre láthatjuk a The Continentalt, amiben a fiatal Winston (akit Ian McShane alakít a John Wick-filmekben) szemszögéből ismerhetjük meg, hogyan is lett ilyen a szigorú szabályok szerint működő hotel, ahol még a legkegyetlenebb mészárosok is nyugalomra lelhetnek – de persze nem ingyen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás