promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktatta magát az Álarcos énekes „legvadabb” versenyzője? Erre nem gondoltunk volna
Borítókép:  RTL Klub / Screenshot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vannak mozdulatok, amelyek perdöntők lehetnek?

Vasárnap elkezdődött az RTL Klub-on az Álarcos énekes harmadik szériája, amelynek az első része máris egy in medias res-szerű leleplezést hozott. A nyomozók ugyanis azonnal felismerték, hogy ki bújik meg az Eperke-jelmezben. A leleplezés előtt már a Promotions-ön is megjelent egy cikk a gyümölcsről, hiszen a kommentelőknek nagyon gyanús lett, hogy a szereplő jellegzetes akcentussal beszélt, miközben azt is elárulta magáról, hogy Sebestyén Balázs a példaképe.

A kommentcunamiban azonnal Cooky nevét skandálták a felhasználók.

A műsorból aztán kiderült, hogy nem Cooky, hanem Fekete Pákó rejtőzött a maszk alatt. A harmadik széria első részében még egy maszk lekerült, méghozzá a Rókáé. A jelmezben az RTL Klub népszerű híradósa, Szabados Ágnes rejtőzött. A nyomozók közül senki nem találta el, hogy kit rejthet a Róka-szerelés.

Az Álarcos énekes Facebook-oldalán most a Szarvas "került terítékre", a legtöbb hozzászóló szerint talán Gáspár Laci lehet az álarc mögött. Sokan ezt azzal indokolják, hogy Gáspár Laci imádja Michael Jacksont, tehát nem véletlen, hogy a Szarvas egy Michael Jackson-produkcióval nyitott. Az énekes amúgy korábban több műsorban is emlegette, hogy a legnagyobb példaképének Jackot tartja.

Sokan pedig a jellegzetes bevonulása alapján tippelték azt, hogy a korábbi zsűritag lehet az állatkosztümben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás