promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: az RTL Klub óriási bakija miatt máris lebukott az egyik versenyző? – videó
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma este kezdődik az RTL Klubon az Álarcos énekes új évada, de úgy tűnik, hogy egy bakinak köszönhetően már most kiderült, hogy kit rejt az egyik maszk.

Szeptember 5-én, 19:00-kor indul az RTL Klub Álarcos énekes című sikerműsorának új évada, amiben teljesen lecserélték a nyomozógárdát, ugyanis Csobot Adél, Gáspár Laci, Hargitai Bea és Sebestyén Balázs helyett most Nagy Ervin, Szandi, Fluor Tomi, illetve Szabó Zsófi szerepelnek – utóbbi kettő között pedig csak úgy izzik a levegő, hiszen a rapper nem titkolja, hogy nagyon bejön neki a műsorvezető.

Az RTL Klub ma kirakott pár érdekes videót az Álarcos énekes első adása előtt, amikben a Zsiráf, a Cápa, a Róka és az Eperke szerepelnek – viszont úgy tűnik, hogy a csatorna véletlenül lebuktatta az egyik versenyzőt, ugyanis Eperke elárulta, hogy a népszerű rádiós, Sebestyén Balázs a példaképe, ráadásul közben kifejezetten egyedi akcentussal beszélt, így a kommentelők egyből arra jutottak, hogy kizárólag Cooky rejtőzködhet a maszk mögött.

A szintén rádiós műsorvezetőként tevékenykedő Cookynak van egy jellegzetes akcentusa, ami elég könnyen felismerhető, és úgy tűnik, hogy a közönség szerint még a hangtorzító effektek sem tudták elrejteni azt. Könnyen lehet, hogy jók az emberek megérzései, és tényleg sikerült egy rövidke videó alapján kinyomozni, hogy Cooky az Álarcos énekes Eperkéje, de a műsorban majd minden kiderül – bár az is benne van a pakliban, hogy ez csupán a készítők zseniális húzása, és igazából megvezetnek minket, hogy mindenki Cookyt higgye a műsor Eperkéjének.

Itt lehet megtekinteni az árulkodó videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás