promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elcsattant Szabó Zsófi és Fluor Tomi első csókja?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fluor Tomi a kamerák előtt nyílt meg Szabó Zsófinak.

Néhány óra múlva elindul az Álarcos énekes 3. évada. Az új szezon számos újdonságot tartogat, például egy olyan újítást, amit a magyar show készítői találtak ki, és amely azóta már az amerikai The Masked Singer-be is bekerült.

Az új nyomozók között van Szabó Zsófi és Fluor Tomi is, akiket már régóta egy párnak hisznek az emberek, és reménykednek benne, hogy a műsorban ezt végre ők is megerősítik.

Fluor Tomi nem is titkolja, hogy szeretne összemelegedni a műsorvezetővel, éppen ezért minden megtesz majd a következő hetekben, hogy meghódítsa Zsófi szívét. Az első adásban rögtön egy szerelmes levelet nyújt át neki, aminek egyik oldalán egy fénykép látható Tomiról, tele szivecskékkel.

A másik oldalán pedig egy szerelmi vallomás, és egy randira hívás áll.

„...egy ajándék, amin te vagy a masni, legyen az első adás az első randi. Örökké ölel, Tamás”

- áll Fluor Tomi levelében.

A stúdióban közönsége és Istenes Bence persze rögtön egy emberként kezdi el ösztönözni őket, hogy csókolják meg egymást, de hogy ez meg is történik-e, az este kiderül. Az Álarcos énekes műsorvezetője egyébként korábban megerősítette, hogy izzott a levegő Zsófi és Tomi között, de azt nem árulta el, hogy az adásfelvételek alatt össze is jöttek volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás