promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves lesz Pókember egyik legkeményebb ellensége?
Borítókép:  Keanu Reeves / Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy végre Keanu Reeves is szerepelni fog egy Marvel-filmben, ráadásul Pókember egyik legádázabb ellenségeként.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige annak idején elárulta, hogy szinte folyamatosan próbálja magukhoz csábítani Keanu Reevest, de eddig még nem járt sikerrel, pedig állítólag nem sokon múlt, hogy a világsztár elfogadja a Moon Knight című Marvel-sorozat főszerepét, amit elvileg hamarosan Magyarországon fognak forgatni – de nem kell aggódni, hiszen most egészen bizalomgerjesztő hírek érkeztek.

Egyes források szerint a Sony a Marvellel közösen komoly ajánlatot tett Keanu Reevesnek, ugyanis nagyon szeretnék, hogy ő alakítsa Kravent, a vadászt, aki Pókember egyik legikonikusabb ellensége – bár nem egyszer segített is neki, szóval elég komplex, zseniális karakterről van szó.

Annyit érdemes tudni Kravenről, hogy azért akarja elkapni Pókembert, hogy ő legyen a világ legjobb vadásza, de mellette komoly morális értékrendje van, és a rajongók egyik kedvencének számít, sőt, minden idők 53. legjobb képregénygonoszának választották.

A Sony állítólag egyből egy külön Kraven-filmet szeretne Keanu Reeves főszereplésével, annak reményében, hogy később akár még valamelyik Venom-, Morbius- vagy Tom Hollandos Pókember-folytatásban is feltűnik, szóval elég komoly tervekről van szó. Már csak az a kérdés, hogy Keanu Reeves elvállalja-e, hiszen elég elfoglalt manapság a Mátrix negyedik része és a John Wick-széria miatt – meg amúgy is megengedheti magának, hogy válogasson.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás