Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Befutott a Morbius első előzetese!

Befutott a Morbius első előzetese!

Zene, Film & Kultúra

Befutott a Morbius első előzetese!

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2020.01.13. 19:37

Végre megcsodálhatjuk Jared Leto-t, mint vámpírt a Morbius első trailerében.

A Venom elképesztő sikere után a Sony úgy döntött, hogy folytatja saját univerzumának építését, és zöld utat adott Pókember nemezisének második önálló filmjéhez.

Emellett hozzáfogtak egy másik híres Marvel-antihős, Morbius filmjéhez is, amelynek címszerepére Jared Leto-t sikerült leszerződtetni. A tervek szerint a július 31-én érkező filmhez nemrég kiszivárgott egy kép, amin megcsodálhattuk Leto-t, mint vámpírt. Most pedig végre megérkezett az első hivatalos trailer, ami elképesztően hatásosra sikeredett, és őszintén szólva, elég parán fest a színész Morbius-ként.

Bár a Marvel még elkészíti a Pókember 3. részét, Tom Holland a Sony univerzumához is csatlakozik a hálószövő szerepében, ahol aztán hamarosan várható, hogy összeeresztik őt akár Tom Hardy Venomjával, vagy Jared Leto Morbiusával. Mivel a Marvelnek lassan végleg le kell mondania Pókemberről, elkezdték átadni a stafétabotot, ezt pedig mi sem bizonyíthatná jobban, minthogy az utolsó képeken megjelenik a Pókember: Hazatérés főgonosza, Keselyű, akit Michael Keaton alakított.

Borítókép: Deadline

Legolvasottabb hírek