promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális címet kapott a Venom 2, de van egy rossz hírünk
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A vérontásra még nagyon sokat kell várni.

A járvány miatt a filmstúdiók szépen sorban halasztják el a premierfilmek bemutatóit, nemrég például a Warner Bros. jelentette be, hogy eltolják nemcsak a Shazam 2, de a Matt Reeves rendezésében, és Robert Pattinson főszereplésével készülő The Batman bemutatóját is.

Nem sokkal később a Sony Pictures is egy hasonló bejelentést tett, amiben egyrészt leleplezték a meglepően sikeres Venom folytatásának a címét, másrészt az új premierdátumot, ami a tervezett 2020. október 2-hoz képest jóval később, 2021. június 25-én kerül a mozikba.

Azonban nem ez az egyetlen filmjük, aminek premierjét elhalasztották. Hasonló sorsra jutott a Jared Leto főszereplésével készült Morbius is, ami tulajdonképpen meg fog ágyazni Carnage-nek, azaz Vérontónak a Venom 2-höz, továbbá feltűnik benne a Marvel-moziverzumhoz tartozó Pókember: Hazatérés című film antihősét, a Keselyűt alakító Michael Keaton is. A Morbius-t 2021. március 18-tól fogják vetíteni.

A Sony közzétett egy rövid teasert, amiben leleplezték a folytatás címét, és az új bemutatót is feltüntetik. A Venom 2 a „Let There Be Carnage” alcímet kapta, aminek egyelőre nincs hivatalos magyar megfelelője, de lefordítva annyit tesz:

„Legyen Vérontás”.

A folytatásban természetesen visszatér Tom Hardy, mint Eddie Brock, és Michelle Williams, Vérontót, vagy ahogy még sokszor emlegetik, Mészárszéket pedig Woody Harrelson alakítja majd. A filmet az az Andy Serkis rendezi, aki korábban olyan ikonikus karakterek bőrébe bújt, mint Gollum A Gyűrűk Urában, és Caesar A majmok bolygója-trilógiában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás