promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a Morbius első előzetese!
Borítókép:  Deadline
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre megcsodálhatjuk Jared Leto-t, mint vámpírt a Morbius első trailerében.

A Venom elképesztő sikere után a Sony úgy döntött, hogy folytatja saját univerzumának építését, és zöld utat adott Pókember nemezisének második önálló filmjéhez.

Emellett hozzáfogtak egy másik híres Marvel-antihős, Morbius filmjéhez is, amelynek címszerepére Jared Leto-t sikerült leszerződtetni. A tervek szerint a július 31-én érkező filmhez nemrég kiszivárgott egy kép, amin megcsodálhattuk Leto-t, mint vámpírt. Most pedig végre megérkezett az első hivatalos trailer, ami elképesztően hatásosra sikeredett, és őszintén szólva, elég parán fest a színész Morbius-ként.

Bár a Marvel még elkészíti a Pókember 3. részét, Tom Holland a Sony univerzumához is csatlakozik a hálószövő szerepében, ahol aztán hamarosan várható, hogy összeeresztik őt akár Tom Hardy Venomjával, vagy Jared Leto Morbiusával. Mivel a Marvelnek lassan végleg le kell mondania Pókemberről, elkezdték átadni a stafétabotot, ezt pedig mi sem bizonyíthatná jobban, minthogy az utolsó képeken megjelenik a Pókember: Hazatérés főgonosza, Keselyű, akit Michael Keaton alakított.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás