promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg karácsonyi film lesz a Pókember 3. része?
Borítókép:  The Direct
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nemrég napvilágra került lesifotók arra engednek következtetni, hogy a Marvel Univerzumhoz tartozó Pókember 3. része egy karácsonyi film lesz.

Egyre több érdekes infómorzsa és pletyka kerül elő a Pókember 3. részével kapcsolatban, amit állítólag 2021. december 17-én mutatnak be a mozikban. Az már korábban kiderült, hogy a Marvel a 4. fázisban hozza be a Multiverzumot, és ezek után kezdtek el szivárogni azok a hírek, hogy a Sam Raimi-féle Pókember-trilógia főszereplője, Tobey Maguire, valamint A csodálatos Pókember-filmek sztárja, Andrew Garfield is felbukkan majd a Marvel Univerzumhoz tartozó trilógia befejező részében.

Emellett az is kiderült, hogy Jamie Foxx Electrója, és Alfred Molina Doctor Octopusa is visszatér a hálószövő legújabb kalandjában, de még Charlie Cox Daredeviljéről is hallani pletykákat, szóval egy elképesztően komplex és lehengerlő alkotásra számíthatunk, ami a napokban napvilágra került lesifotók alapján ráadásul egy karácsonyi film is lesz egyben.

Legalábbis egyes jelenetei biztos, hogy karácsony környékén fognak játszódni, ezt bizonyítják azok a képek, amelyek Atlantában készültek, és Zendaya mellett néhány „Merry Christmas” és „Happy Hanukkah” matrica látható annak az üzletnek az ablakán, ahol MJ dolgozik.

Aztán van itt néhány másik fotó a forgatásról, amelyeken Tom Holland öccse is kiszúrható. Lehet, hogy ő is kapott valamilyen szerepet a filmben?

Végül pedig itt van egy lesivideó a Pókember 3. atlantai forgatásáról, ahogy Tom Holland sétál a havas utcán, majd betér a Peter Pan Donut & Pastry Shop-ba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás