promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Doctor Octopus lesz a Pókember 3 egyik gonosztevője, Tobey Maguire is visszatér?
Borítókép:  Doctor Octopus szerepében Alfred Molina / via gamerant.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hivatalossá vált, hogy Alfred Molina ismét a hírhedt Doctor Octopus bőrébe bújik a Pókember folytatásában, amiben jó eséllyel Tom Holland mellett Tobey Maguire is feltűnik majd.

Eddig csak pletykálták, de végre biztossá vált, hogy tényleg visszatér az Alfred Molina által alakított, robotcsápos Doctor Octopus, aki a 2004-ben bemutatott Pókember 2-ben tört borsot Tobey Maguire Pókemberének orra alá. Viszont az a legérdekesebb az egészben, hogy a Tom Hollandos Pókember 3-ban láthatjuk őt legközelebb, ez az információ pedig olyan titkot rejthet, ami mindent megváltoztathat a Marvelnél.

Pár hete kiderült, hogy a 2014-es A csodálatos Pókember 2. gonosza, Electro (Jamie Foxx) is szerepelni fog az új Pókember-széria jövőre érkező folytatásában, ez pedig azt jelenti, hogy a stúdió összehozza az eddigi három Pókember-univerzumot, így minden jel arra utal, hogy egyszerre láthatjuk majd Tom Hollandot, Tobey Maguire-t és Andrew Garfieldot is a szerepben, ami mondani sem kell, hogy elképesztő jelentőséggel bír.

Ez egyértelművé teszi a multiverzum jelenlétét, ami végtelen lehetőségeket tartogat, hiszen így akár Robert Downey Jr. is visszatérhetne Vasemberként, bár a stúdió ezt nagy erőkkel cáfolta. Egy külföldi, félig hivatalos Marvel oldal már belengette, hogy akkora veszély lesz a jelen állás szerint 2021. december 17-én érkező Pókember 3-ban, hogy több Peter Parker kell majd a legyőzéséhez, de ezt még senki sem erősítette meg – hiába tűnik egészen biztosnak a dolog.

Ettől függetlenül már most érezni, hogy hatalmas dobásra készül a rendező, Jon Watts, hiszen már ebből is látszik, hogy elképesztő meglepetések várnak a rajongókra, ráadásul még Benedict Cumberbatch is feltűnik Doctor Strange szerepében, szóval tényleg van miért várnunk az alkotást.

A három Pókember – Andrew Garfield, Tom Holland és Tobey Maguire:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás