promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pókember egyik legádázabb ellensége is visszatér az új filmben?
Borítókép:  Pókember / via empireonline.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy a következő Pókemberben olyan sok gonosztevő lesz, hogy több Peter Parker is kell majd a legyőzésükhöz.

A Marvel aktuális Pókembere, Tom Holland jelenleg is ezerrel forgatja a saját szériájának harmadik részét, hiszen szerencsére még a koronavírus sem tudta megállítani a sokak által várt alkotást. A rajongók már nagyon izgatottak a film miatt, ugyanis olyan pletykák kezdtek el terjedni, amik alapján a régi Pókemberek is visszatérnek Tom Holland mellett – most pedig ismét kiszivárgott egy hír, ami alátámasztja ezt.

Állítólag a 2004-es Pókember 2 főgonosza, az Alfred Molina által alakított, robotcsápos Doktor Oktopusz is látható lesz a Pókember még cím nélküli folytatásában, ami azért érdekes, mert ő a Tobey Maguire-féle változat ellensége volt, ezek alapján pedig tényleg összemossák az eddigi Peter Parkerek különálló univerzumait.

Egyesek szerint Alfred Molina már meg is jelent a forgatáson, de egyelőre még nem erősítették meg hivatalosan a jelenlétét. Az viszont már biztos, hogy a 2014-ben bemutatott, Andrew Garfieldos A csodálatos Pókember 2. Elektrója is feltűnik a jelen állás szerint 2021. december 17-én érkező Pókember 3-ban, ráadásul ugyanúgy Jamie Foxx fogja alakítani, ami ismét arra utal, hogy Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield egyszerre fognak szerepelni a műben – ez pedig természetesen elképesztő lenne, így reméljük, hogy tényleg így lesz.

Alfred Molina, mint Doktor Oktopusz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás