Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szomorú hírt közölt a Vasemberrel kapcsolatban a Marvel alelnöke

Szomorú hírt közölt a Vasemberrel kapcsolatban a Marvel alelnöke

Zene, Film & Kultúra

Szomorú hírt közölt a Vasemberrel kapcsolatban a Marvel alelnöke

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 11:12

Úgy látszik, hogy a Marvel fejesei meghozták a döntést, hogy mit tartogatnak a Robert Downey Jr. által alakított Vasember számára a jövőben.

Tavaly nagyon meglepődtek a rajongók, mikor a Bosszúállók: Végjáték című filmben elhunyt a Marvel-univerzum egyik legfontosabb és legkedveltebb karaktere, Tony Stark, vagyis Vasember. Robert Downey Jr. elképesztő és pótolhatatlan volt a szerepben, éppen ezért állítólag már ezerrel tárgyalt a visszatéréséről a stúdióval, és persze az anyagiakon ment a viaskodás – most pedig sajnos kiderült, hogy valószínűleg nem sikerült megegyezniük.

„Tony Stark meghalt. Ez a mi történetünk. Nem tudom, hogyan tudnánk feltámasztani őt. Úgy érzem, hogy Tony Stark történetét már elmeséltük”

árulta el a Victoria Alonso, a Marvel Studios alelnöke.

Ezek alapján egyelőre keresztet vethetünk arra, hogy ismét az MCU-ban láthassuk Vasembert, pedig sokan azt hitték, hogy majd a végtelen lehetőséget jelentő – és hamarosan a Doctor Strange második részében bemutatkozó – multiverzumnak köszönhetően sikerül megoldani a dolgot, hiszen a közönség pontosan erre vágyik.

Persze az is benne van a pakliban, hogy Victoria Alonso csupán egy kegyes hazugsággal élt, hogy később, mikor Tony Stark és Robert Downey Jr. valóban visszatér, akkor annál nagyobb meglepetésben legyen részünk. Ez persze jelenleg még csupán megalapozatlan felvetésnek minősül, hiszen egy ekkora titkot szinte lehetetlenség lenne hónapokig, vagy akár évekig őrizgetni, így már biztosan kiderült volna.

Borítókép: Vasember / via Marvel Studios / Fairview Entert / Collection ChristopheL via AFP