promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Fekete Özvegyben végre kiderül, hogy mi is történt Budapesten
Borítókép:  Fekete Özvegy szerepében Scarltt Johansson / via hungarytoday.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bosszúállók óta foglalkoztatja a rajongókat, hogy mit művelt Sólyomszem és Fekete Özvegy Budapesten, és most Scarlett Johansson megerősítette, hogy megkapjuk a várva várt választ.

Szegény Scarlett Johanssonnak nincs szerencséje, ugyanis a járvány miatt nagyjából egy évet csúszott a Fekete Özvegy című film bemutatója, ami így csak jövőre érkezik. A Marvel jelen állás szerint mindenképp mozikba akarja küldeni az alkotást, szóval a rajongók reménykedhetnek abban, hogy addigra jobb lesz a helyzet, hiszen nem akármilyen meglepetéssel készül számunkra a stúdió.

A 2012-es Bosszúállókban elhangzott egy érdekes mondat, ami arra utalt, hogy történt valami rejtélyes, különleges dolog Fekete Özveggyel és Sólyomszemmel Budapesten, Scarlett Johansson pedig most mindenkit megnyugtatott, hiszen megerősítette, hogy végre kiderül a titok, ráadásul állítólag olyan meghatározó pillanatnak adott otthont fővárosunk, ami teljesen megváltoztatta a népszerű karakter életét.

Sokan gondolták, hogy tényleg jelentős szerepe van Budapestnek, hiszen éppen egy űrlényinvázió közepén említették meg, pedig a pletykák szerint csupán azért került bele a filmbe ez a mondat, hogy a nézők a saját szórakoztatásukra kitalálhassanak róla különböző teóriákat. A színésznő viszont úgy gondolta, hogy ennyi hűséges év után jár nekünk pár válasz, így jó eséllyel mindent meg fogunk tudni ezzel kapcsolatban.

A Scarlett Johansson, Rachel Weisz, Florence Pugh és többek között David Harbour főszereplésével készült Fekete Özvegy 2021. április 29-én érkezik, ha a körülmények is megengedik. Itt lehet megtekinteni az előzetesét, hátha valakinek kéne egy kis frissítés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás