promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy ki a legértékesebb Bosszúálló, de meg fogsz lepődni
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Film Franchise Showdown kiszámolta, hogy ki a Marvel Moziverzumban a legértékesebb Bosszúálló, de nem Vasember, se nem Thor, hanem egy olyan karakter, akire egyáltalán nem is gondolnál.

Ha közvélemény kutatást folytatnánk a Marvel-rajongók körében arról, hogy szerintük ki a legértékesebb Bosszúálló, több mint valószínű, hogy Vasember kapná a legtöbb szavazatot, akitől a Bosszállók: Végjátékban bár könnyes búcsút vettünk, mégis nagyon úgy fest, hogy Robert Downey Jr. újra felölti a vörös-arany páncélt, és visszatér a Marvel Moziverzumhoz.

Bármilyen hihetetlen, de a Film Franchise Showdown számításai alapján nem Vasember a legértékesebb Bosszúálló, ő még a dobogó második és harmadik fokára sem fért fel.

Mindenki kapaszkodjon meg, de a portál szerint Sólyomszem éri meg legjobban a pénzét a Bosszúállók közül.

Hogy erre fény derülhessen, ki kellett számolni a karakterek ROI-t, vagyis a „return on investment”-t, ami magyarul annyit tesz, hogy a „befektetett érték megtérülése”. Hogy ezt az értéket megkapják, számításba vették a franchise költségvetését, az elismeréseket, az IMDb-s és a Metacritic-es értékeléseket, a szavazatokat, és a box office-eredményeket is.

Mindezeket összevetve az alábbi eredmény jött ki:

  1. Sólyomszem
  2. Űrlord
  3. Fekete Özvegy
  4. Amerika kapitány
  5. Vasember
  6. Thor
  7. Nick Fury
  8. Hulk
  9. Fekete Párduc
  10. Doctor Strange

Érdemes ránézni a Film Franchise Showdown oldalra, mert ott számos franchise-ról készült ehhez hasonló kutatás, például a Star Wars-ról, a Harry Potter-filmekről, és a Halálos iramban-ról is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás