promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chris Evans vissza akart vonulni, mielőtt Amerika Kapitány lett
Borítókép:  Marvel Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel szuperhőse abba akarta hagyni a filmezést az önbizalomhiány miatt.

Chris Evans élete legnagyobb lehetőségre mondott igent, amikor elvállalta Amerika Kapitány szerepét a Marvel-moziverzumában. Sokan nem tudják, de ő már szerepelt Marvel alkotásban, méghozzá a 2005-ös Fantasztikus négyesben, ahol Johnny Storm, vagyis Fáklya szerepét vállalta el.

Az sem igazán tett jót az önbizalmának, hogy a Fantasztikus négyes sem a közönség, sem a kritikusok szemében nem teljesített jól. Úgy érezte, hogy minden szerepe melléfogás, nem tudja kihozni magából a maximumot.

A sztár a Hollywood Reporter podcastjében beszélgetett Scott Feinberg újságíróval, ahol a központi téma Evans új szériája, a Jacob védelmében volt, de hát kitértek arra is, hogy a színész bizony félbe akarta hagyni a karrierjét.

A Defekt című alkotás készületei közben ágyazódott be a fejébe ez a gondolat.  

„Forgatás alatt valóságos pánikrohamok törtek rám. Nem éreztem magamat jól és egészségesen színészkedés közben. Az járt a fejemben, hogy tényleg nem tudok egy jó filmet sem készíteni? Nem értettem mi a probléma velem, és féltem attól, hogy el fognak fogyni a lehetőségeim. Eljött az a pont, amikor úgy éreztem, hogy a színészkedés nem nekem való”

mesélte a színész, akire mégiscsak rátalált Hollywood mindenki nagy örömére.

A színész Amerika Kapitány karaktere után rögtön zseniálisat alakíthatott Rian Johnson rendhagyó krimijében, a Tőrbe ejtvében, majd jött az Apple TV+-os sorozat, ahol Chris egy jogászt játszik, aki saját fiát védi egy gyilkossági ügyben. A fiút amúgy Jaeden Lieberher alakítja, aki szintén szerepelt a Tőrbe ejtvében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás