promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasember visszatér: Robert Downey Jr. ismét elvállalja Tony Stark szerepét?
Borítókép:  Robert Downey Jr., mint Tony Stark. / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tavaly a Bosszúállók: Végjátékkal könnyes búcsút vehettünk a Robert Downey Jr. által alakított Vasembertől, de most úgy néz ki, hogy meglepő módon visszatérhet a színész – feltéve, hogy a Disney, és a Marvel pénztárcája is engedi.

Rengeteg megható lezárást láthattunk a Marvel hatalmas szuperhősös produkciójában, a Bosszúállók: Végjátékban. Többek között Tony Stark, azaz Vasember is elbúcsúzott a rajongóktól, és így Robert Downey Jr. is eltűnt, hogy új utakra lépjen. Idén jött ki a Dolittle című filmje, ami minden szempontból hatalmas bukás volt, és lehet, hogy most pontosan ennek köszönhetjük Vasember esetleges visszatérését.

A WeekWit írja, hogy hiába kapott a karakter egy tökéletes véget, Robert Downey Jr. szívesen elvállalná újra a szerepet, csupán annyi a gond, hogy elképesztően sok pénzt kér a Disney-Marveltől, amit nem akarnak megadni neki. Tény, hogy a színésznek köszönhető az MCU hirtelen jött népszerűsége, de valljuk be, már rég nem az ő vállán nyugszik a siker, és ezt neki is be kellett látnia a Dolittle után.

Most azt pletykálják, hogy a nagy bukás hatására jóval kevesebb pénzt kér a visszatérésért Robert Downey Jr., így valósággá válhat Tony Stark újabb feltűnése a Marvel-filmekben.

Ráadásul a sztár már csupán annyit szeretne, hogy a filmes szerelme, Gwyneth Paltrow is tartson vele, és a részéről mehet is a dolog. Mivel hatalmas közönségkedvenc Vasember, ezért biztos, hogy nagyon örülnének a rajongók, de a Bosszúállók: Végjátékban látott szívszorító búcsú után vegyesek lennének az érzelmek.

A Marvel játékmestere, Kevin Feige már elmondta, hogy a következő fázisban főleg újabb szuperhősök bemutatását tervezik, és valószínűleg a multiverzum is bejön a képbe Doctor Strange-nek köszönhetően. Ha ez így van, akkor minden adott, hogy Vasember egy másik univerzumban még éljen, szóval Robert Downey Jr. visszatérésére is van indok, főleg, ha esetleg megcsavarják a dolgot, és gonoszt csinálnak belőle. Bárhogy is legyen, valószínűleg mindenki örülne, ha újra láthatnánk Vasembert az MCU-ban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás