promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra összeálltak az eredeti Bosszúállók – videó
Borítókép:  Bosszúállók / cbr.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel szuperhősei virtuálisan ugyan, de ismét közösen szerepeltek egy díjátadón.

2012-ben a Joss Whedon által rendezett Bosszúállók című film szinte minden bevételi rekordot megdöntött, hiszen ebben szerepelt először együtt Vasember, Hulk, Thor, Amerika Kapitány, Sólyomszem és Fekete Özvegy, hogy közösen mentsék meg egy digitális földönkívüli hadseregtől a világunkat.

A képregényhősöket éveken keresztül Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Chris Evans, Jeremy Renner és Scarlett Johansson testesítették meg a filmekben, és a tavalyi Bosszúállók: Végjáték tisztességesen lezárta pár karakter történetét. Talán emiatt is lehetett az, hogy 2019-ben ez a film lett a Nickelodeon Kids' Choice Awards nyertese.

Idén is megrendezték ezt a díjátadót, de most a távolból kellett csinálniuk a járvány miatt. Felajánlottak 1 millió dollárt a gyermekétkeztetés részére, és nem csupán ez adott az emberek számára okot a boldogsághoz, hiszen sikerült a szervezőknek a lehetetlen, és összehozták egy konferencia beszélgetés erejéig az eredeti Bosszúállók-csapatot, akik egy kis hülyéskedés után mindenkinek erőt, és kitartást kívántak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás