promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű hírt kaptak a Marvel-rajongók
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pókember sem úszta meg a dolgot.

A Disney néhány hete bejelentette, hogy teljesen átrendezték a Marvel Moziverzum 4. fázisában található filmjeinek bemutatóit. Mivel a Fekete Özvegy, amit eredetileg áprilisban láthattak volna a rajongók, átkerült az Örökkévalóknak kitűzött premiernapra, minden eltolódott. Kollégám egy korábbi cikkében összegyűjtötte az új bemutatódátumokat, jelenleg így néz ki a Disney/Marvel premiernaptára:

  • Fekete Özvegy: 2020. november 6.
  • Örökkévalók: 2021. február 12.
  • Shang-Chi and the Legend of the 10 Rings: 2021. május 7.
  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness: 2021. november 5.
  • Thor: Love and Thunder: 2022. február 18.
  • Fekete Párduc 2.: 2022. május 8. (nincs csúszás)
  • Marvel kapitány: 2022. július 8. (nincs csúszás)

A Pókember 3. részével kapcsolatban egyelőre csak feltételezésekről lehetett hallani, az már bizonyossá vált, hogy a járvány miatt a stáb nem tudja időben elkezdeni a forgatást, és most a Sony hivatalosan is bejelentette, hogy nem tudják tartani a 2021. július 15-i premierdátumot.

A Pókember 3-at így négy hónappal később, 2021. november 5-én, míg Magyarországon ahogy megszokhattuk, egy nappal korábban, november 4-én mutatják be.

Hogy ki lesz Tom Holland ellenfele, arról is egyelőre csak pletykákat hallani: úgy néz ki, hogy Henry Cavill fogja alakítani Kraven, a vadászt, míg Skorpió bőrébe Michael Mando bújhat, aki már egyszer feltűnt a Pókember: Hazatérés stáblistás jelenetében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás