promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztően cuki dolgot tett Tom Holland Pókemberként
Borítókép:  Jay Maidment - CTMG
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Holland mindig be tudja bizonyítani, hogy mennyire aranyszíve van.

A színész nagyon berobbant a köztudatba a Marvel-moziverzum miatt, de egyáltalán nem szállt el magától. Ma is ugyanaz az aranyos srác, aki a sztárság előtt volt. Ráadásul komolyabb szerepben is láthatjuk majd, mivel a Russo testvérek Cherry című alkotásában egy Irakból hazatérő katonaorvost alakít, akinek az ópiumfüggőség, na meg a jól ismert poszttraumás stressz is teljesen az agyára megy, így bankokat kezd el fosztogatni.

Tom Holland is sok sztárhoz hasonlóan bejelentkezett Jimmy Kimmel műsorában webkamerán keresztül, amiben elmondta, hogy Londanban tölti a karantént, ahol sokat PlayStationözik, igyekszik pótolni pár klasszikus filmet, na meg iszik. Van is mit, mivel Ryan Reynolds meglepte egy üveggel a saját ginjéből.

Közben Jimmy Kimmel kisfia most töltötte be a harmadik életévét, aki őrülten rajong Pókemberért. Billy bulija is ilyen tematikájú lett volna, de hát a koronavírus miatt le kellett fújni. Viszont a gyerkőc party helyett sokkalta menőbb dolgot kapott: az igazi Pókembert.

Tom Holland Peter Parkerként köszöntötte fel Jimmy Kimmel kisfiát, és együtt el is énekelték neki a boldog születésnapot. Aki csak erre kíváncsi, az tekerjen a hatodik perchez a videóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás