promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már Tom Holland barátnőjét?
Borítókép:  Borító: Jay Maidment - © 2019 CTMG / Lesifotó: Daily Bayonet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Innentől nem is nagyon fogod, mivel egy közeli forrás szerint szakítottak.

Tom Holland a Marvel-moziverzum Pókembereként futott be, de azért kikacsintgat más alkotások felé is. A Bosszúállók: Végjáték készítői, a Russo testvérek miatt a színész például még a haját is leborotválta anno egy szerep kedvéért. A Cherry című filmben Holland egy Irakból hazatérő katonaorvost alakít, akinek az ópiumfüggőség, na meg a jól ismert poszttraumás stressz is teljesen az agyára megy, így bankokat kezd el fosztogatni. Idénre lett beígérve a premier, de hát ez valószínűleg jövőre csúszik a koronavírus miatt.

Holland most amúgy is inkább a magánéletével van elfoglalva. A rajongók végig azért szurkoltak, hogy a Pókember filmek álompárja, azaz Zendaya és Tom az életben is összejöjjenek. A színésznő azonban Jacob Elordival jár, aki szintén színész, míg Holland Olivia Boltonnal jött össze.

Utóbbiról vajmi keveset tudunk, mert nagyon titkolták a kapcsolatukat. A szőke szépségről és Tomról pár lesifotó készült anno, de ennyi. Akik azonban titokban szerelmesek Pókemberbe, azoknak innentől van esélyük, mert a színész egyik közeli forrása elárulta, hogy Tom és Olivia szétmentek.

„A mai napig közel állnak egymáshoz, azonban úgy döntöttek, jobb lesz, ha barátként folytatják tovább a kapcsolatukat”

közölte a forrás.

Tom és Olivia elvileg már gyerekkoruk óta ismerik egymást, de úgy néz ki, hogy nem tudnak kilépni a barátzónából.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás