promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért borotválta le a haját Pókember?
Borítókép:  Jay Maidment - CTMG
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Holland egy igen csak komoly szerepet vállalt be.

A színész ugyebár Pókember megformálásával vált híressé, de a babaarc mögött Joe és Anthony Russo meglátták a lehetőséget. A Bosszúállók: Végjáték készítői jó ideig nem akarnak hallani Marvel-filmről, és egy egészen más világba vetik bele magukat.

Szóval a Russo testvérek és Holland ismét együtt dolgoznak, méghozzá az is kiderült, hogy a Cherry című drámát fogják tető alá hozni. Ez egy remek lehetőség arra, hogy a színész maga mögött tudja hagyni a karaktert, akit amúgy imád játszani. A Cherry miatt drasztikus változásokon ment át, például teljesen leborotválta a haját. A képet persze meg is osztotta az Instagramján.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“No alarms. I’m a wanted man. They’ll kill me...”

Tom Holland (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

 

Egyszerre zseniális és szokatlan az egész, mert ugyebár a többség megszokta őt Pókemberként, most meg itt áll előttünk valaki, aki egyáltalán nem hasonlít a kis tini bájú Hollandre, ráadásul egy pisztolyt tart a képünkbe.

Az alkotással a Russo testvérek is nagyon elhagyják a komfortzónájukat, mivel a Nico Walker által írt Cherry nevezetű könyvet dolgozzák fel, amit tekinthetünk akár önéletrajzinak is. A középpontban egy Irakból hazatérő katonaorvos áll, akinek az ópiumfüggőség, na meg a jól ismert poszttraumás stressz is teljesen az agyára megy, így bankokat kezd el fosztogatni.

Már azt is tudjuk, hogy a filmben olyan nevek fognak még feltűnni, mint Bill Skarsgård, Jack Reynor, vagy Ciara Bravo. A Cherry valamikor 2020-ban érkezik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás