promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Henry Cavill csatlakozik a Marvel-univerzumhoz?
Borítókép:  Daily Star
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 3. rész után Tom Holland Pókembere visszatér a Sony-hoz, előtte azonban komoly összetűzésbe kerülhet két népszerű antihőssel is.

A Marvel-univerzum részeként készülhet el a Pókember 3. része, amit az előző kettőhöz hasonlóan Jon Watts fog rendezni. A nyárra tervezett forgatás viszont nem biztos, hogy időben meg tud kezdődni, a hálószövő szuperhős is jelenleg otthonról dolgozik a járvány miatt.

Korábban már felmerültek pletykák arról, hogy a Pókember 3. részének, ami ha minden igaz, a Home Run, vagyis a Hazafutás alcímet fogja viselni, Kraven lesz a főgonosza. A szereppel kapcsolatban Stefan Kapičić, a Deadpool-filmek Colossusa is jelezte érdeklődését, a friss híresztelések szerint azonban Henry Cavill bújhat a Sinister Six népszerű antihősének bőrébe.

Tom Holland Pókembere felkötheti a nadrágját, ugyanis Jon Watts nem is egy, hanem mindjárt kettő antihőst küldene ellene: Kraven mellett Skorpió is megnehezítheti a Queens-i szuperhős mindennapjait.

Ezt a karaktert Michael Mando alakíthatja, aki már egyszer feltűnt a Pókember: Hazatérés stáblistás jelenetében, mikor a Michael Keaton által játszott Keselyűvel beszélgetett a börtönben. Ebből a párbeszédből kiderült, hogy Pókember és Skorpió már korábban megütközött egymással, és Skorpió örömmel bosszút állna a szuperhősön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás