promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő híreket kaptak a Marvel-rajongók: visszatér egy nem várt gonosz?
Borítókép:  Electro szerepében Jamie Foxx / Marvel Enterprises / Columbia Pict / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlenül durva dolog derült ki a Pókember folytatásával kapcsolatban, ami egyre inkább alátámasztja azt, hogy a Marvelnek elképesztő tervei vannak a következő fázisokra.

A Bosszúállók: Végjáték elég szépen lezárta a körülbelül tíz évig építgetett Marvel-univerzum több szálát is, így sokan kérdezték, vajon hogyan tovább, hiszen szinte lehetetlenség lenne tetézni az eddigieket. Természetesen Kevin Feige és a stúdió mindig tudja, hogy mi kell a rajongóknak, ráadásul a napokban bejelentett információk alapján egyre biztosabbak lehetünk abban, hogy el fogjuk dobni az agyunkat.

A koronavírus-járvány miatt rengeteg produkciót elhalasztottak, de most kiderült, hogy végre elkezdhetik forgatni a Doctor Strange második részét, ugyanis a címszereplő, Benedict Cumberbatch szerint október végén, vagy november elején állnak munkába a régi Pókember-trilógia rendezőjével, Sam Raimivel, és ez már alapból is elég bizalomgerjesztő.

Ráadásul a 2022. március 25-én érkező filmben a Multiverzumé lesz a főszerep, így végtelen lehetőséget kapnak a készítők, és akár Tony Stark, vagyis a Vasember is visszatérhet, ha minden jól alakul.

A Multiverzum bevonása tényleg elképesztően izgalmas ötlet, hiszen azt jelenti, hogy különböző valóságokat lehet majd összemosni benne az MCU jelenlegi alkotásaival, szóval még az sincs kizárva, hogy mondjuk Tom Holland mellett egyszer feltűnik Tobey Maguire, vagy Andrew Garfield is Pókemberként – ami persze egyenesen megvadítaná a nézőket.

Valószínűleg ez magyarázza azt a sokkoló bejelentést is, hogy a Pókember 2021. december 17-én bemutatásra kerülő folytatásában a 2014-es A csodálatos Pókember 2. főgonosza, Electro is szerepelni fog, ráadásul ugyanúgy Jamie Foxx alakítja majd – ezzel pedig közös világba helyezik Tom Holland és Andrew Garfield Peter Parkerjét.

Ha ebből indulunk ki, akkor ezek után szinte bármivel meglephet minket a Marvel, mivel már ez a hír is olyan felfoghatatlan jelentőséggel bír, hogy csak gyermeki csodálattal a szemünkben ábrándozhatunk az MCU jövőjéről – amiben jó eséllyel még Keanu Reeves is szerepet fog kapni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás