promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi volt: Robert Downey Jr. mégsem lesz többé Vasember?
Borítókép:  Robert Downey Jr. Vasemberként / Marvel studios / Paramount pictu / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokáig úgy tűnt, hogy Tony Stark halála ellenére Robert Downey Jr. ismét Vasemberként lesz látható a Marvel-filmekben, de most eléggé elszomorította a rajongókat.

A Bosszúállók: Végjáték szépen lezárt a Marvel szuperhősök életében egy korszakot, amit a 2008-ban bemutatott Vasember indított el Robert Downey Jr. főszereplésével. Sokak kedvence volt a Tony Starkként tündöklő színész, ezért is fájt annyira a közönségnek, hogy tavaly el kellett búcsúznunk tőle.

Egy ideig csodával határos módon nagyon úgy nézett ki a szóbeszédek alapján, hogy a világsztár ismét feltűnik majd Vasemberként, feltéve, hogy sikerül megegyeznie az anyagiakról a Disneyvel. Most viszont a MovieWeb arról ír, hogy egy podcastben elég egyértelmű választ adott a híresség arra, hogy visszatér-e az ikonikus karakterként.

„Annak vége”

– árulta el szűkszavúan Robert Downey Jr., aki így emberek millióit keserítette el.

Sajnos ezek szerint nem sikerült megegyeznie a stúdióval, vagy csak alaptalan pletyka volt az egész. Az is lehet, hogy most a koronavírus-járvány miatt alakult így a helyzet, pedig biztos, hogy hatalmas dobás lenne Robert Downey Jr. és Vasember felélesztése.

Bár benne van a pakliban, hogy megvezetnek minket, és igazából már rég lefixálták a dolgokat, csak szokás szerint direkt titokban akarják tartani, hogy meglepetést okozzanak – de ez persze csak spekuláció, és jelenleg az a mérvadó, amit a színész mondott, így jobban tesszük, ha egyelőre elengedjük a dolgot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás