promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így búcsúznak a Bosszúállók Chadwick Bosemantől
Borítókép:  Report Door
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amerika Kapitány, Thor, Pókember, Marvel Kapitány: az egész világ, és a Bosszúállók is gyászolják a Fekete Párducot, Chadwick Boseman-t.

Mindenkit megrázott a szomorú hír, hogy 43 éves korában, hosszú évnyi küzdelem után, vastagbélrákban elhunyt Chadwick Boseman, akit sokan csak a Marvel-filmek Fekete Párducaként ismertek.

A színész sosem beszélt a betegségéről, amit 2016-ban diagnosztizáltak nála. Barátai, szerettei, a rajongói, de még a Bosszúállók is a közösségi oldalakon búcsúztak el társuktól.

Chris Evans - Amerika Kapitány

„Teljesen össze vagyok törve. Ez nagyon szívszaggató. Chadwick különleges volt. Igazán eredeti. Egy mélyen elkötelezett és folyamatosan kíváncsi művész. Kevés előadóművész rendelkezik ilyen erővel és sokoldalúsággal. Annyi csodálatos munka várt volna még rá. Végtelenül hálás vagyok a barátságunkért. A gondolataim és az imáim a családdal vannak. Nyugodj erőben, király!”

Chris Hemsworth - Thor

„Hiányozni fogsz, haver. Teljesen szívszorító. Az egyik legkedvesebb és legőszintébb ember volt, akivel valaha találkoztam. Szeretet és támogatást küldök az egész családnak. Nyugodj békében!”

Mark Ruffalo - Hulk

„Csak annyit mondhatok, hogy ez az év még sokkal tragikusabb lett Chadwick Boseman elvesztésével. Micsoda ember, és milyen óriási tehetség. Testvér, te a legnagyobbak közül voltál, pedig még csak az elején voltál. Istenem, nagyon szeretlek! Nyugodj erőben, király!”

Jeremy Renner - Sólyomszem

„Chadwick egy inspiráció, egy nagyszívű harcos, akit sosem fogok elfelejteni. Nagyon megrázott a halálhíre. Sok szeretet küldök a Boseman családnak. Nyugodj békében!”

Tom Holland - Pókember

„Chadwick! Te sokkal nagyobb hős voltál az életben, mint a vásznon. Egy igazi példakép voltál nem csak nekem a forgatáson, de emberek millióinak is a világszerte. Örömet és boldogságot hoztál mások életébe, én pedig büszke vagyok rá, hogy a barátomnak nevezhettelek. Nyugodj békében Chadwick!”

 

Brie Larson - Marvel Kapitány

„Chadwick egy erőt és békét sugárzó ember volt. Egy olyan, aki nem csak saját magért állt ki. Aki időt szakított arra, hogy megkérdezze, hogy érzed magad, és ha kellett, bátorító szavakkal illetett, ha bizonytalannak érezted magad. Köszönöm az emlékeket, a beszélgetéseket, és a nevetést. A szívem veled és a családoddal van. Hiányozni fogsz, és soha nem feledlek. Nyugodj békében barátom!”

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás