promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott a Mátrix folytatásának sokat sejtető címe
Borítókép:  Neo szerepében Keanu Reeves / via blurredculture.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elvileg még idén bemutatják a Mátrix negyedik részét, és a most kiszivárgott cím alapján igazán örülhetnek Keanu Reeves rajongói.

1999-ben mutatták be Keanu Reeves főszereplésével a Mátrix című akció/sci-fit, ami nem elég, hogy hatalmas siker lett, de még a filmgyártást is megváltoztatta a korszakalkotó technikai megoldásainak köszönhetően. Az alkotás egy epikus trilógiává duzzadt, ami a 2003-as utolsó résszel egy szép lezárást kapott – éppen ezért lepődtek meg olyan sokan, mikor bejelentették, hogy idén jön a Mátrix 4, ráadásul Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss is visszatérnek, pedig az ő karaktereik meghaltak.

Nagy a titkolózás a Mátrix folytatásával kapcsolatban, hiszen a készítők rengeteg meglepetést tartogatnak a közönségnek, és nem akarják idő előtt ellőni őket, így például még a film címe sem derült ki – egészen eddig, ugyanis most egy forgatási ajándékon szereplő szöveg alapján Matrix: Resurrections, vagyis Mátrix – Feltámadások lesz a cím.

Ez természetesen nagyon felvillanyozta a rajongókat, hiszen többen is attól féltek, hogy Keanu Reeves csupán egy szimuláció lesz az alkotásban, de ezek alapján nem, hanem Neo igazi feltámadásáról van szó, ami nagyon jó hír. Ezt az is alátámasztja, hogy a színész levágott szakállal, és borotvált fejjel jelent meg Berlinben a forgatáson, ezáltal pont úgy nézett ki, mint Neo a Mátrixon kívüli valóságban.

Viszont akármennyire is úgy tűnik, hogy tényleg erről van szó, még nem érdemes beleélnünk magunkat addig, amíg hivatalossá nem válik ez az információ. De nem kell aggódni, legkésőbb december 22-én minden kiderül, hiszen akkor mutatják be a Mátrix folytatását, amit Lana Wachowski rendezett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás