promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszivárgott az új Pókember-film címe?
Borítókép:  Pókember szerepében Tom Holland / Columbia Pictures - Marvel Studi / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába tart mindent titokban a Marvel, nagyon úgy néz ki, hogy a Maxim nevű férfimagazin mégis megtudta, hogy mi lesz a Tom Hollandos Pókember-széria harmadik részének címe.

Általában kőkeményen figyelik Hollywoodban, nehogy kiderüljenek a hatalmas, sokak által várt projektek izgalmas részletei, mivel nem akarják elrontani a közönség meglepetését. A Disney égisze alatt bemutatott Marvel-filmeknél sajnos elég sokszor előfordult, hogy kiszivárgott pár információ, és a MovieWeb cikke alapján ez most is így történt, ráadásul egy elég váratlan helyről.

A Maxim nevű férfimagazin szerint a Tom Holland főszereplésével érkező harmadik Pókember-filmnek Homesick, vagyis Honvágy lesz az alcíme, így illeszkedni fog az előző két rész – Hazatérés, illetve Idegenben – elnevezéseihez.

Ki kell emelni, hogy ez még csak pletyka, de az Esquire is így nevezte az MCU-s Póki következő saját kalandját, szóval jó eséllyel nem lőttek mellé. Az viszont nem derült ki, hogy honnan is szedték a dolgot, így egyelőre ne vegyük készpénznek.

A Jon Watts által rendezett új Pókember jelen állás szerint jövő decemberben érkezik a mozikba, és Tom Holland mellett Zendaya, illetve Marisa Tomei is visszatérnek.

A jóképű fiatal színész most az Uncharted című játék filmadaptációján dolgozik, amihez rendesen kipattintotta magát, és csak a munkálatok befejezése után kezdi el a szuperhősös alkotás forgatását – éppen ezért nagyon úgy néz ki, hogy felkészülhetünk az eddigi legizmosabb Peter Parkerre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás