promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván kigyúrta magát Tom Holland az Uncharted-film kedvéért – kép
Borítókép:  Tom Holland / FREDERIC J. BROWN / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvel-univerzum Pókembere, Tom Holland elég komolyan veszi Nathan Drake szerepét, főleg úgy, hogy ott van mellette a szintén kipattintott Mark Wahlberg.

Hollywood egyik legproblémásabb produkciója a Sony által készített Uncharted-film, ami a méltán népszerű videójátékokon alapszik. Kis túlzással nagyjából a tizedik rendezőt habzsolja el az alkotás, miután senkivel sem volt elégedett a stúdió, de most végre úgy tűnt, hogy minden sínen van, és a Venom készítője, Ruben Fleischer lesz az, aki a mozikba varázsolja Nathan Drake elképesztő kalandjait – majd jött a koronavírus, és leálltak a munkálatok.

A főszereplő, Tom Holland nagyon elkeseredett, hiszen mindent kihozott a fizikumából, és elképesztően kigyúrta magát. A Pókemberként ismert színész többek között azért döntött a teljes átalakulás mellett, mert a filmben feltűnik még Mark Wahlberg is, akinek híresen izmos, kidolgozott teste van, így ő sem akart lemaradni.

A MovieWeb jó hírt közölt, ugyanis elvileg a biztonsági előírások mellett folytatódhat a forgatás, így valóra válik a gamerek álma, és végre tényleg elkészül a jelenleg 2021. július 16-ra kiírt Uncharted, akármennyire is úgy tűnt néha, hogy átkozott a mű.

Ez viszont egy pici problémát jelenthet a Marvel-rajongók számára, hiszen a legújabb Pókember-film is mostanában kezdett volna el forogni, de így meg kell várniuk, míg Tom Holland befejezi az Unchartedet.

Szerencsére még sok idő van a harmadik rész bemutatójáig, ami úgy néz ki, hogy jövő november 5-én lesz. Ezek alapján 2021 igazán nagy évnek ígérkezik a népszerű színész számára, aki még a durva kinézetét is megmutatta:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás